foto

Alexej Ogurcov

  • nar. 11.9.1969 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Viy
2013 Kurjer iz Raja
2012 Mamy
2009 Taras Bulba
2008 Hitler kaput!
Paradox
2007 Begljanki
Grechi naši (TV film)
Paragraf 78
Poceluji padšich angelov
2006 Denní hlídka
2005 Mama, ně gorjuj 2

TV seriály

2019 Poselency (TV seriál)
2017 Sezon ljubvi (TV seriál)
2016 Medsestra (TV seriál)
Pjanaja firma (TV seriál)
2015 Na dalněj zastave (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
Semejnyj bizněs 2 (TV seriál)
Vremenno nědostupen (TV seriál)
Zachvat (TV seriál)
2014 Svati (TV seriál)
Čužaja žizň (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Semejnyje tradicii (S05E05)
2013 Dumaj kak ženščina (TV seriál)
Istrebiteli (TV seriál)
Ljutyj (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Něravnyj brak (TV seriál)
Papiny dočki. Superněvesty (TV seriál)
Snajpery: Ljubov pod pricelom (TV seriál)
2011 20 let bez ljubvi (TV seriál)
Dostojevskij (TV seriál)
Kontrigra (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Ružjo na stěně (S01E08)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
2010 Nanoljubov (TV seriál)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
Pobeg (TV seriál)
Zemskij doktor (TV seriál)
Škola (TV seriál)
2008 Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
V ritme tango (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Ispoveď (S02E11)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Chožděnije pod muchoj (S03E03)
Syščiki (TV seriál)
Školnyj ball (S05E08)
2005 Ochota na izjubrja (TV seriál)
Tajnaja straža (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Mikstura ot kosoglazija (S02E03)
2004 Advokat (TV seriál)
Boj bez pravil (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace