foto

Georgij Burkov

  • nar. 31.5.1933
    Perm, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 19.7.1990 (57 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Dorogoje udovolstvije
Dvoje i odna
Jolki-palki
Koška, kotoraja guljala sama po sebe
1987 Bajka
Improvizacija na těmu biografii
Kuvyrok čerez golovu
Sbohem, parto z mojí čtvrti
1986 Banket
Boris Godunov
1985 Salon krasoty
Zimní večer v Gagře
1984 Graždaně Vselennoj
Krutá romance
1983 Srok davnosti
Udivitělnaja bočka
Čeburaška iďot v školu
1982 Krasivo žiť ně zapretiš
Nas věnčali ně v cerkvi
Osennije korabli
Svidanije s molodosťju
1981 Otstavnoj kozy barabanščik
Vasilij i Vasilisa
Zimňaja skazka
1980 Amnistiya
Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: Lov na tygra (TV film)
O bednom gusare zamolvite slovo (TV film)
Sergej Ivanovič uchodit na pensiju
Staryj Novyj god
Trjam! Zdravstvujtě!
Ze života rekreantů
1979 Dobrjaki
Garáž
Mužčiny i ženščiny
Pani Marija
Vzlet
1978 Otec Sergej
Čelověk, kotoromu vězlo
1977 Služební román
Směšnyje ljudi
Step
1976 Poraněná ptáčata
Tak načinalas legenda
1975 Bojovali za vlast
Ironie osudu aneb Rozhodně správná koupel (TV film)
Šire šag, maestro!
1974 Děň prijoma po ličnym voprosam
Ptáci nad městem
1973 Cement (TV film)
Města a roky
S věseljem i otvagoj
Červená kalina
1972 Třesky plesky
Čelověk na svojom městě
1971 Jeden delikt do důchodu
Jegor Bulyčov i drugije
1970 Rodinné štěstí
1969 Osvobození
1968 Karatel
Zigzag udači
1967 Začátek neznámé éry
Zosja

TV seriály

1985 Gosťa iz buduščego (TV seriál)
1982 Professija - sledovatěl (TV seriál)
1977 Křížová cesta (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1987 Bajka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace