foto

Victor Morris

  • nar. 12.2.1956 (63 let)
    Augsburg, Bavorsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Zmizelá
2011 Neklid
Wake Before I Die
2008 Auteur, The
Selfless
2006 Punk Love
2005 Větší než nebe
Říkej mi strýčku
1999 Love Is Strange (TV film)
Take My Advice: The Ann and Abby Story (TV film)
1998 Inconceivable
Těhotná v patnácti (TV film)
1997 Black Circle Boys
Odveta (TV film)
Smrt v odlesku slávy (TV film)
1994 Hra o přežití
1993 Kouzlo svatební noci (TV film)
Na dosah smrti (TV film)
Samotář v Seattlu
1987 Perry Mason: Případ hanebného ničemy (TV film)
Perry Mason: Případ ztracené lásky (TV film)
1986 Ordinary Heroes

TV seriály

2018 American Vandal (TV seriál)
Wiped Clean (S02E05)
#2 (S02E02)
The Brownout (S02E01)
2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
Fatal (S09E22)
2011 Grimm (TV seriál)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Order 23 Job (S02E03)
1995 Pan nikdo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace