foto

Anneliese van der Pol

  • nar. 23.9.1984 (35 let)
    Naaldwijk, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 5 Weddings
2015 Cats Dancing on Jupiter
2011 Wish Wizard
2010 Tupíři
2007 Bratz
2005 Horror High
2004 That's So Raven: Supernaturally Stylish
2001 Divorce: The Musical

TV seriály

2020 U Raven doma (TV seriál)
Level Up (S03E26)
In-Shoe-encer (S03E25)
The Story So-Fa (S03E24)
další epizody (10)
2019 U Raven doma (TV seriál)
Bah Humbugged (S03E16)
Sorry To Father You (S03E15)
Crewed Up (S03E14)
další epizody (16)
2018 U Raven doma (TV seriál)
Raven's Home: Remix (S02E15)
Sleevemore Part One: Frozen (S02E12)
The Trouble with Levi (S02E09)
další epizody (11)
2017 U Raven doma (TV seriál)
Vest in Show (S01E13)
Dream Moms (S01E12)
The Baxtercism of Levi Grayson (S01E11)
další epizody (13)
2011 Friends with Benefits (TV seriál)
2010 Na parket! (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2003 That's So Raven (TV seriál)
2002 Kim Possible (TV seriál)
2001 Express Yourself (TV seriál)

Dokumentární

2005 Moje super úžasné šestnáctiny (TV seriál)

Hudební videoklipy

2006 Anneliese van der Pol - A Day in the Sun (hudební videoklip)
2005 Disney Channel Stars - A Dream Is A Wish Your Heart Make (hudební videoklip)
2004 Anneliese van der Pol - Over It (hudební videoklip)
2003 Disney Channel Cicle Of Stars - Circle Of Life (hudební videoklip)
2002 Raven Symoné - That's So Raven (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2006 Disney 365 (TV pořad)
Disney Channel Games, The (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2003 Walt Disney World Christmas Day Parade (TV pořad)
1994 Good Morning, Texas (TV pořad)
1991 KTLA Morning News (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky