foto

Anneliese van der Pol

  • nar. 23.9.1984 (34 let)
    Naaldwijk, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 5 Weddings
2015 Cats Dancing on Jupiter
2011 Wish Wizard
2010 Tupíři
2007 Bratz
2005 Horror High
2004 That's So Raven: Supernaturally Stylish
2001 Divorce: The Musical

TV seriály

2017 U Raven doma (TV seriál)
2011 Friends with Benefits (TV seriál)
2010 Na parket! (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2003 That's So Raven (TV seriál)
2002 Kim Possible (TV seriál)
2001 Express Yourself (TV seriál)

Dokumentární

2005 Moje super úžasné šestnáctiny (TV seriál)

TV pořady

2006 Disney 365 (TV pořad)
Disney Channel Games, The (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2003 Walt Disney World Christmas Day Parade (TV pořad)
1994 Good Morning, Texas (TV pořad)
1991 KTLA Morning News (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)

Hudební videoklipy

2003 Disney Channel Cicle Of Stars - Circle Of Life (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace