foto

Acuši Takahaši

  • nar. 8.7.1972 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Eiga Doraemon: Nobita no nankjoku kačikoči daibóken
2012 Ao no Exorcist: Gekidžóban

TV seriály

2014 Gundam G no Reconguista (TV seriál)
2009 RideBack (TV seriál)
2006 Kemonozume (TV seriál)
2004 Monster (TV seriál)
2002 Abenobaši mahó šótengai (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace