foto

Virginia Leith

  • nar. 15.10.1932 (87 let)
    Cleveland, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Condominium (TV film)
1978 Battered (TV film)
1977 První láska
1962 The Brain That Wouldn't Die
1958 Sing, Boy, Sing
1956 On the Threshold of Space
Polibek před smrtí
Toward the Unknown
1955 Brutální sobota
White Feather
1954 Black Widow
1953 Here Come the Girls
Strach a touha

TV seriály

1978 The Next Step Beyond (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1961 Great Ghost Tales (TV seriál)
1960 Moment of Fear (TV seriál)
1959 One Step Beyond (TV seriál)
Tales of the Vikings (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky