foto

Lisa Hartman

  • nar. 1.6.1956 (63 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Flicka: Country Pride
2005 Po letech (TV film)
2001 Intimate Portrait: Lisa Hartman-Black (TV film)
1998 Falešné obvinění (TV film)
1997 Nebezpečný výlet (TV film)
1996 Neviděli jste mého syna? (TV film)
1995 Láska navzdory osudu (TV film)
1994 Hledání Grace (TV film)
Someone Else's Child (TV film)
1993 Andy Griffith Show Reunion (TV film)
Křivé obvinění (TV film)
1991 37. patro v plamenech (TV film)
Není v tomto vesmírném prostoru zabijáků (TV film)
Perfect Crimes (TV film)
Return of Eliot Ness, The (TV film)
Rudý vítr (TV film)
Tajuplný ráj (TV film)
1990 Kořist (TV film)
Smrtící skalpel (TV film)
1989 Detailní záběr (TV film)
1988 Magie a kouzla Davida Copperfielda: Bermudský trojúhelník (TV film)
1987 Bezva podraz (TV film)
Roses Are for the Rich (TV film)
1985 Beverly Hills Cowgirl Blues (TV film)
Ha-Kala
1984 Where the Boys Are
1981 Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film)
Požehnání smrti
1980 Gridlock (TV film)
Just Tell Me You Love Me
Valentine Magic on Love Island (TV film)
Where the Ladies Go (TV film)
1977 Murder at the World Series (TV film)

TV seriály

2000 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Peggy's Fan Fair (S04E24)
1992 2000 Malibu Road (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1983 High Performance (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1976 Tabitha (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Fabulous Allan Carr - a.z.
1993 Knots Landing Block Party, The (TV film)

Host

TV pořady

1993 America Comes to Graceland (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace