foto

Marta Nieradkiewicz

  • nar. 21.6.1983 (37 let)
    Łódź, Województwo łódzkie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Solid Gold
2017 Plané růže
2016 Kamper
Satan přikázal tančit
Spojené státy lásky
2014 Mur
2013 Plovoucí věžáky
2011 Z miłości
2000 Człowiek wózków

TV seriály

2020 Bez skrupułów (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2019 Ultrafialoví (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (12)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#strangerland (S01E10)
#hycel (S01E09)
#theclub (S01E08)
další epizody (10)
Komisarz Alex (TV seriál) - a.z.
Szkoła strachu (S10E09) - a.z.
2015 Pakt (TV seriál)
Zstąpienie (S01E03)
Przebudzenie (S01E02)
Ofiara (S01E01)
2013 Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 19 (S03E19)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Zabójcza dawka (S02E10)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2011 Instynkt (TV seriál)
Znak Lucyfera (E04)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Wiolonczelistka (S13E04)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Wyścig z czasem (E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Spowiedź (S02E14)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
Episode 8 (S02E08)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2006 Codzienna 2 m. 3 (TV seriál)
Episode 25 (S02E25)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky