foto

Magdalena Cielecka

  • nar. 20.2.1972 (48 let)
    Myszków, Województwo śląskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zabij to a opusť město
2019 Ciemno, prawie noc
Dzień czekolady
Píseň jmen
2018 7 citů
2017 Gwiazdy
Nejlepší
Srdce lásky
2016 Pitbull. Niebezpieczne kobiety
Spojené státy lásky
2015 Max e Hélène (TV film)
Vábení sirén
2013 Był sobie dzieciak
2010 Benátky
2009 Demakijaż
Menší zlo
2007 Katyň
2006 Chaos
Droga wewnetrzna (TV film)
Palimpsest
S@motność w sieci
2005 Po sezonie
2004 Trzeci
2003 Powiedz to, Gabi
2001 Listy miłosne
2000 Egoisté
Weiser
Zakochani
1999 Jak narkotyk
1998 Amok
1996 Pokuszenie
Éleve, L'

TV seriály

2019 Chyłka - Kasacja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Pisarze. Serial na krótko (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (4)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Pravda o Konstancii (E10)
Sebevrazi (E09)
Zlaté jablko (E08)
další epizody (10)
2016 Učitel (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (9)
2015 Pakt (TV seriál)
Dzień sądu (S01E06)
Odkrycie (S01E05)
Zstąpienie (S01E03)
další epizody (5)
Prokurator (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (8)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
Episode 2 (S07E02)
další epizody (4)
Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (13)
2012 Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 31 (S02E31)
Epizoda 26 (S02E26)
Epizoda 21 (S02E21)
další epizody (7)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 4 (S06E04)
Episode 3 (S06E03)
Episode 2 (S06E02)
další epizody (17)
Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
další epizody (8)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (26)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (25)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
Teoria spisku (E10)
Witaj, Grand (E09)
Księżniczka (E06)
další epizody (6)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Słowo honoru (E12)
Paszport (E11)
Nieznani sprawcy (E10)
další epizody (5)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
2004 Oficer (TV seriál)
1998 Siedlisko (TV seriál)
1997 Sława i chwała (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky