foto

Ken Kelsch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Hooking Up
Manson Girls
2016 The Brooklyn Banker
2014 Vítejte v New Yorku
2013 House of Last Things
2011 4:44 The Last Day on Earth
Keep Your Enemies Closer
2010 Lily of the Feast
2009 Květ pouště
2008 30 a půl metru
Return to Sleepaway Camp
Sıcak
2005 Vzpomínky nezaženeš
Černá vdova
2003 Asmali konak: Hayat
Happy End
Testosterone
2002 Taxík (TV film)
2001 'R Xmas
Soukromé lži (TV film)
2000 Osud tomu chtěl
1999 Invisible Child (TV film)
1998 A Brooklyn State of Mind
Lovci mozků
Montana
Podvodníci
Pohled z okna (TV film)
Susanin plán
1997 Backroads to Vegas (TV film)
Horká linka (TV film)
Subway Stories: Tales from the Underground (TV film)
The Blackout
1996 Pohřeb
Prokurátorky (TV film)
Žranice
1995 Deník vraha
Stav ohrožení
Závislost
1994 Assault at West Point: The Court-Martial of Johnson Whittaker (TV film)
Drop Squad
1993 Nebezpečná hra
1992 Poručík
1986 Spookies
1979 The Driller Killer

TV seriály

2006 Médium (TV seriál)
Death Takes a Policy (S02E21)
The Darkness Is Light Enough (S02E20)
Knowing Her (S02E19)
další epizody (11)
2005 Médium (TV seriál)
The Reckoning (S02E10)
Still Life (S02E09)
Too Close to Call (S02E08)
další epizody (19)
2000 The $treet (TV seriál)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
Origins (E01)

Dokumentární

2019 Promítač
2008 Chelsea on the Rocks

Hudební videoklipy

1996 Mylène Farmer: California (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky