Reklama

Reklama

Marnie (Famke Janssen) si v domácí vazbě má odpykat trest za vraždu svého manžela Mikea (Michael Paré). Ten ji v manželství týral a nehodlá s tím, jak se zdá, přestat ani po smrti. Jeho návštěvy jsou čím dál častější. Pomoc a pochopení hledá Marnie u svého přítele Joeye (Ed Westwick) a u bývalého Mikeova parťáka Shankse (Bobby Cannavale). Otázkou je, zda se jí dá pomoci... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Rok budeš v tomhle domě, máš tak dost času přemýšlet, co jsi udělala........... Famke Janssen (Marnie) si odpykává trest pomocí elektronického náramku. Bydlí v domě, kde kdysi zabila svého manžela. Bydlet v domě a nesmět ven, se dá celkem přežít, ale když v domě začne strašit, jde sranda stranou. Ikdyž si Marnie trochu toho humoru zachová, stejně jde do tuhého. První lekačka přišla velmi nečekaně. Já se leknul. Zato druhá lekačka je klišé a dokáže rozesmát. CITÁT - Baf!!!! Žádní duchové neexistují.......... Převlek Sněhurky ji náramně seknul a opět se dokazuje, že Famke Janssen je nádherná žena. Příběh má napětí, krutost, pár gore scén, nepříjemného ducha, krásnou hlavní hrdinku, ale má to pár trhlin. Hudba je nepovedená a konec celkem přehnaný a nevěrohodný. CITÁT - Otče? Můžeš požehnat tomuto domu?.............. Tento film mi celkem dlouho unikal a jsem rád, že jsem jej viděl. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že je to na způsob Disturbie- náramek na nohu, ani na krok s domu.. Ale pak se to celé rozjíždí v duchařském sice průměrném, ale dobrém pozvolném tempu. Mrtvý manžel nechce odejít na onen svět a dělá své ženušce i po smrti pořádné peklo! Těsně před koncem, jsem si myslel že se Marnie, nechá zatknout za vraždu Joeyeo, kterého duch zabije po jejich milostném románku - mimochodem hodně brutální zabití. A ona bude za blázna, kterej se pominul a odvezou jí s domu a tím pro ní utrpení skončí. Ale to se nestalo... Škoda jen, že se to neodehrává někde na kraji vesničky v domě, atmosféra by byla určitě lepší.. ale i tak mohu doporučit zkouknout, rozhodně nepatří do kategorie béček! ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa venuje tejto tématike musí diváka očariť predovšetkým prostredím v ktorom sa odohráva. V tomto prípade sa tomu tak nestalo. Síce pekný pokus zosilniť v divákovi pocit klaustrofóbie vďaka tomu, že hlavná hrdinka si odpykáva zvyšok trestu formou domáceho väzenia, avšak predmestie amerického veľkomesta z tuctovým domom v radovej zástavbe nie je práve ideálnym miestom pre horor. Už vôbec nie vtedy, ak sa nikto nesnaží vykompenzovať tento nedostatok vhodným interiérom. A ak sa k tomu pridajú slabé herecké výkony hlavným protagonistov a duch na úrovni efektov z rokov 90tych, zrodí sa podpriemerný film, ktorý všetko zaklincuje nevydareným koncom. Okrem požiaru v suteréne je svetlých momentov vo filme žalostne málo. 35%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Red se po nějakých 12 letech vrací k režii a myslím že se vydařila. Opět spojil síly s Parém s kterým měl co dočinění s filmem Bad moon, což se mi líbilo. Tohle bylo sice o třídu slabší ale i tak po dlouhý době kvalitní film. Je to sice plný klišé a Janssen nějak moc dobrá herečka není. Ale má to pár světlých chvilek a navíc zabití toho kluka nemělo chybu a vypadalo skvěle. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Po obsahovej stránke mdlé a nezáživné. Hororové prvky sa síce snažili trochu diváka postrašiť, pričom na záver prišlo aj na trochu krvi, no nebolo to nič extra a dokonca miestami sa mi to strašenie zdalo trochu trápne. Keby nebolo tých pár ľakačiek, tak by som asi zaspal od nudy. Ten bubák a zákerný exmanžel v jednej osobe stál skrátka na hlinených nohách. Podpriemer. 40/100 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Shanks by nemal byť priradený k prípadu. Keďže obeťou bol jeho zosnulý kolega, došlo by ku konfliktu záujmov. (Pat.Ko)
  • Natáčelo se v New Yorku v USA a v Budapešti v Maďarsku. (Terva)

Reklama

Reklama