foto

Nick Roux

  • nar. 13.12.1990 (27 let)
    Trabuco Canyon, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jackals
The Reunion
Tomato Red
2015 Vražedný plán
2014 Mantervention
2011 Lemonade Mouth (TV film)

TV seriály

2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Kryt pro mě (S04E22)
2012 Jane by Design (TV seriál)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace