foto

Ulrike Beimpold

  • nar. 10.5.1965 (54 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Love Machine
2018 Erik & Erika
Sauerkrautkoma
2017 Tatort – Schock (TV film)
Vraždy u jezera: Navrátilec (TV film)
2015 Gruber geht
Supersvět
2012 Meine Tochter, ihr Freund und ich (TV film)
Zeď
2010 Heimat zu verkaufen (TV film)
Láska přichází o Vánocích (TV film)
2009 Alle meine Lieben (TV film)
2007 Molly & Mops (TV film)
Muttis Liebling (TV film)
2006 Feine Dame (TV film)
2005 Die Landärztin (TV film)
Schön, daß es dich gibt (TV film)
2004 Kouzelný křišťál
2003 Schwabenkinder (TV film)
2002 August der Glückliche (TV film)
Ich gehöre dir (TV film)
2000 Überfall, Der
1999 Stella di Mare (TV film)
1998 Fever
1992 Der Diamant des Geisterkönigs (divadelní záznam)
1991 Patient aus Leidenschaft
Tatort: Des Glückes Rohstoff (TV film)
1989 A trónörökös (TV film)
1985 Soukromé vášně
1984 Ameley, der Biber und der König auf dem Dach (TV film)
Kottan ermittelt - Genie und Zufall (TV film)
Policajt a dívka
1981 Der Schüler Gerber (TV film)
Niemandsland (TV film)
1980 Match (TV film)

TV seriály

2014 Die Toten vom Bodensee (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Zauberberg (E03)
2011 Spuren des Bösen (TV seriál)
Das Verhör (E01)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
Oben ohne (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Venkovská lékařka (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Mein Bezirk: Mein Döbling (TV film)
2010 Die Ott - Eine Langzeitbeobachtung (TV film)

Host

TV pořady

2019 Rapp'n Roll - Das Beste von und mit Peter Rapp aus 50 Jahren TV! (TV pořad)
2014 Denk mit Kultur (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Die große Comedy Chance (TV pořad)
2008 Open House (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)
1991 Wer lacht, gewinnt (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky