foto

Bruce Helford

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 House of Cards (TV film)
Rock & Roll Back to School Special (TV film)
1986 Art of Being Nick, The (TV film)

TV seriály

2019 The Conners (TV seriál)
Lanford... Lanford (S02E04)
Preemies, Weed, and Infidelity (S02E01)
2018 The Conners (TV seriál)
Keep on Truckin' (S01E01)
Roseanne (TV seriál)
Darlene v. David (S10E05)
2016 Kevin si počká (TV seriál)
Hallow-We-Ain't-Home (S01E07)
Pilot (S01E01)
2014 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a stá epizoda (S02E90)
Charlieho zlý sen (S02E85)
2013 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie má novou partnerku (S02E37)
Charlie dostane Lindsay do maléru (S02E12)
2012 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie se vrací na terapii (S01E01)
2007 George Lopez (TV seriál)
George Decides to Sta-Local Where It's Familia (S06E18)
2005 Freddie (TV seriál)
2003 Wanda at Large (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
Prototype (S01E01)
2000 Nikki (TV seriál)
1999 The Norm Show (TV seriál)
1995 Bless This House (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Someone Like Me (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
1987 The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Mr. Sunshine (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 The Conners (TV seriál)
Episode 19 (S03E19)
Episode 18 (S03E18)
Episode 17 (S03E17)
další epizody (30)
2019 The Conners (TV seriál)
Smoking Penguins and Santa on Santa Action (S02E09)
Lanford, Toilet of Sin (S02E08)
Slappy Holidays (S02E07)
další epizody (12)
2018 The Conners (TV seriál)
O Sister, Where Art Thou (S01E08)
Hold the Salt (S01E07)
One Flew Over The Conners' Nest (S01E06)
další epizody (8)
Kevin si počká (TV seriál)
A Band Done (S02E24)
Brew Haha (S02E23)
Phat Monkey (S02E22)
další epizody (12)
2017 Kevin si počká (TV seriál)
The Might've Before Christmas (S02E12)
Trainer Wreck (S02E11)
Kevin Moves Metal (S02E10)
další epizody (24)
2016 Kevin si počká (TV seriál)
I'll Be Home for Christmas... Maybe (S01E12)
Kevin's Bringing Supper Back (S01E11)
The Fantastic Pho (S01E10)
další epizody (12)
2014 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a stá epizoda (S02E90)
Charlie a právo volby (S02E89)
Charlie a katolická dívka (S02E88)
další epizody (44)
2013 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a vánoční přání (S02E46)
Charlie a život na hromádce (S02E45)
Charlie to dělá pro vědu (S02E44)
další epizody (46)
2012 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie podlehne romantice (S01E10)
Návštěva Charlieho táty (S01E09)
Charlie a negativní hodnocení (S01E08)
další epizody (10)
2007 George Lopez (TV seriál)
George Decides to Sta-Local Where It's Familia (S06E18)
George Thinks Max's Future Is on the Line (S06E17)
George's Bogey-ous Relationship with Vic Is Putt to the Test (S06E16)
další epizody (18)
2006 George Lopez (TV seriál)
It's a Cliffhanger, by George (S05E22)
George Discovers How Mescal-ed Up His Life Would Have Been Without the Benny-Fits (S05E21)
George Vows to Make Some Matri-Money (S05E20)
další epizody (11)
2005 George Lopez (TV seriál)
George Is Being Elfish and Christ-misses His Family (S05E11)
George Says I Do... More in This Marriage (S05E10)
George Discovers Benny's Sili-Con Job (S05E09)
další epizody (25)
2004 George Lopez (TV seriál)
A Clear and Presentless Danger (S04E10)
E.I.? E.I. OH (S04E09)
Trouble in Paradise (S04E08)
další epizody (26)
2003 George Lopez (TV seriál)
Christmas Punch (S03E12)
Mementos (S03E11)
Would You Like a Drumstick or a Kidney? (S03E10)
další epizody (25)
2002 George Lopez (TV seriál)
Meet the Cuban Parents (S02E11)
Charity (S02E10)
Guess Who's Coming to Dinner, Honey (S02E09)
další epizody (15)
2001 The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. Shelly's Old Flame (S03E24)
Norm Comes Back (S03E23)
Norm's Free (S03E22)
další epizody (13)
2000 The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. Schoolin' (S03E11)
Norm vs. the Kid (S03E10)
Norm vs. Tennis (S03E09)
další epizody (19)
1999 The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. Christmas (S02E12)
Norm vs. the Boxer (S02E11)
Norm vs. Denby (S02E10)
další epizody (22)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky