foto

Joon-hyeok Lee

  • nar. 13.3.1984 (36 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eonni
Yagusonyeo
2017 Singwa hamkke
2012 Boksoongah namoo
2010 Viděl jsem ďábla
2009 Cheongdambosal

TV seriály

2020 365: unmyeongeul geoseuleuneun 1nyeon (TV seriál)
2019 Prezident v pořadí: 60 dní (TV seriál)
Poslední volba (E16)
Past (E15)
Výsledek (E14)
další epizody (16)
2018 Neodo inganini (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
další epizody (18)
Sireul ijeun geudaeege (TV seriál)
2017 Bimileui seob (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
Bjuimgwa leobeuleteo (TV seriál)
Hanyeoreumbameui chueok (TV seriál)
Maenmomui sobanggwan (TV seriál)
2016 Jeoseutiseutim (TV seriál)
Yubunyeoeui tansaeng (TV seriál)
2015 Palangsaeui jib (TV seriál)
2014 Nae saengae bomnal (TV seriál)
2012 Jeokdoeui namja (TV seriál)
2011 Siti hyunteo (TV seriál)
2010 Naneun junseolida (TV seriál)
Sikeurit gadeun (TV seriál)
2009 Sitihol (TV seriál)
Soosanghan samhyeongje (TV seriál)
2008 Keudeuli saneun sesang (TV seriál)
Seutaui yeonin (TV seriál)
2007 조강지처 클럽 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky