foto

Pascal Breuer

  • nar. 26.6.1966 (53 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Der Film deines Lebens
2010 Návrat do rodného Walesu (TV film)
2008 Ein Ferienhaus in Schottland (TV film)
2007 Sandra Situation, Die
2006 Láska, děti a velké srdce (TV film)
Nebe ve tvých očích (TV film)
2005 Ein Paradies für Tiere (TV film)
Loď snů - Omán (TV film)
2004 Loď snů - Austrálie (TV film)
2001 Na druhém konci duhy (TV film)
2000 Oh, du Fröhliche (TV film)
Rosamunde Pilcher: Čas poznání (TV film)
1999 Gerade Weg, Der (TV film)
1998 Liebe auf Abwegen (TV film)
1997 Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (TV film)
1995 Milostná rošáda (TV film)
1993 Traumschiff - Hongkong, Das (TV film)
1991 Nachtblau
1990 Das Serbische Mädchen
Florian
1989 Salz für das Leben
1988 Sarotti Mohren (studentský film)
1986 Of Pure Blood (TV film)
1984 Der Lehrer und andere Schulgeschichten (TV film)
Julia (TV film)
1981 Mutschmanns Reise (TV film)
1980 Velká červená jednička
1978 Adoptionen (TV film)

TV seriály

2012 Otec Braun (TV seriál)
Ukradené housle (E21)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 Big Ben (TV seriál)
Vražda na Jelení hoře (S03E07)
1995 Frankenberg (TV seriál)
Inseln unter dem Wind (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Wie Pech und Schwefel (TV seriál)
1991 Sicher ist sicher (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace