foto

Pascal Breuer

  • nar. 26.6.1966 (54 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Der Film deines Lebens
2010 Návrat do rodného Walesu (TV film)
2008 Ein Ferienhaus in Schottland (TV film)
2007 Sandra Situation, Die
2006 Láska, děti a velké srdce (TV film)
Nebe ve tvých očích (TV film)
2005 Ein Paradies für Tiere (TV film)
2001 Na druhém konci duhy (TV film)
2000 Oh, du Fröhliche (TV film)
1999 Gerade Weg, Der (TV film)
1998 Liebe auf Abwegen (TV film)
1997 Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (TV film)
1991 Nachtblau
1990 Das Serbische Mädchen
Florian
1989 Salz für das Leben
1988 Sarotti Mohren (studentský film)
1986 Of Pure Blood (TV film)
1984 Der Lehrer und andere Schulgeschichten (TV film)
Julia (TV film)
1981 Mutschmanns Reise (TV film)
1980 Velká červená jednička
1978 Adoptionen (TV film)

TV seriály

2016 Hubert a Staller (TV seriál)
Neues Glück im alten Bett (S05E12)
2012 Otec Braun (TV seriál)
Ukradené housle (E21)
2005 Das Traumschiff (TV seriál)
Omán (E49)
2004 Das Traumschiff (TV seriál)
Austrálie (E46)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Čas poznání (S01E34)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Vražda na Jelení hoře (S03E07)
1995 Frankenberg (TV seriál)
Inseln unter dem Wind (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Milostná rošáda (S01E04)
1993 Wie Pech und Schwefel (TV seriál)
Das Traumschiff (TV seriál)
Das Hongkong (E23)
1991 Sicher ist sicher (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1981 Ein Stück von Euch (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Stars im Interview (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky