foto

Jared Rushton

  • nar. 3.3.1974 (46 let)
    Provo, Utah, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 The Yarn Princess (TV film)
1992 Hřbitov domácích zvířátek 2
1990 Cry in the Wild, A
Where's Rodney? (TV film)
1989 Miláčku, zmenšil jsem děti
1988 Dáma v bílém
Velký
1987 Přes palubu

TV seriály

2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
1996 Cesta mrtvého muže (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Přísně tajné (S01E09)
1993 Bedna (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Zkažená voda (S01E07)
1992 Camp Wilder (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Becky's Choice (S01E17)
Dan's Birthday Bash (S01E09)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Lovers' Lane (S01E06)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)

Dokumentární

1991 Haunted Lives: True Ghost Stories (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky