foto

Kieran McGuigan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Grantchester: Vánoční speciál 2016 (TV film)
2012 Bert & Dickie
LOL
2011 Je třeba zabít Bona
Sbohem Berlíne (TV film)
2010 Hnízdo neřesti
Informátorka
2008 Králova přízeň
2007 Célébration (TV film)
2005 Last Rights (TV film)
1994 Close to Home

TV seriály

2018 Humans (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2017 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 1 (S03E01)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 8 (S06E08)
2016 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 6 (S05E06)
Epizoda 5 (S05E05)
2013 Darebák (TV seriál)
2012 Accused (TV seriál)
Stephen's Story (S02E03)
Mo's Story (S02E02)
Inspektor Banks (TV seriál)
Nevinné hroby - 2. část (S02E06)
Nevinné hroby - 1. část (S02E05)
I mrtví mají své sny - 2. část (S02E04)
další epizody (4)
Whitechapel (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
Predicting Murder (S01E03)
Death in Paradise (S01E01)
2009 Desperate Romantics (TV seriál)
2007 MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
Epizoda 4 (S06E04)
2006 The Amazing Mrs Pritchard (TV seriál)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
Vincent (TV seriál)
2004 Murder Prevention (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)

Dokumentární

2004 Fotbalová škola Davida Beckhama

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace