foto

Brad Walst

  • nar. 16.2.1977 (42 let)
    Norwood, Ontario, Kanada

Herecká filmografie

Filmy

2004 Nikdy to nevzdávej!

TV seriály

2005 Posel ztracených duší (TV seriál)

Dokumentární

2008 Three Days Grace: Live at the Palace 2008 (koncert)
2006 Behind the Pain
2004 Three Days Grace: Live at the Brasil (koncert)

Hudební videoklipy

2018 Three Days Grace - The Mountain (hudební videoklip)
2015 Three Days Grace - Human Race (hudební videoklip)
2007 Three Days Grace: I Don't Care (hudební videoklip)
2006 Three Days Grace - Pain (hudební videoklip)

Diskuze k tvůrci (1)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky