foto

Tommy Rettig

  • nar. 10.12.1941
    Queens, New York City, New York, USA
  • zem. 15.2.1996 (54 let)
    Marina del Rey, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1956 Poslední vůz
1955 At Gunpoint
The Cobweb
1954 Egypťan Sinuhet
The Raid
Řeka do nenávratna
1953 Lady Wants Mink, The
So Big
The 5,000 Fingers of Dr. T
1952 Gobs and Gals
Paula
1951 Elopement
The Strip
Week-End with Father
1950 For Heaven's Sake
Panika v ulicích
The Jackpot
Two Weeks with Love

TV seriály

1989 The New Lassie (TV seriál)
1965 Never Too Young (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1959 The Man from Blackhawk (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Sugarfoot (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
1953 The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
Your Play Time (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Omnibus (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Escape (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1963 Marilyn - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace