foto

Cheryl Pollak

  • nar. 31.8.1967 (51 let)
    Scottsdale, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Time of Fear
1998 Art House
1997 Betty
Naprosto nezávazně
The Maze
1994 Vykoupení z hříchu (TV film)
1992 Konečné zúčtování (TV film)
Na rozhraní
1991 Cena za krásu (TV film)
Poprvé (TV film)
1990 Zesil to!
1989 Night Life
Swimsuit (TV film)
What's Alan Watching? (TV film)
1988 My Best Friend Is a Vampire
Odvrácená strana Slunce
Perfect People (TV film)
1987 Schůzka s andělem

TV seriály

2001 JAG (TV seriál)
Čára života (S06E22)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1995 Live Shot (TV seriál)
1994 Hotel Malibu (TV seriál)
1992 Heights (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1990 Hull High (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Best Years of Your Life (S02E20)
1987 Ohara (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace