foto

Peter Youngblood Hills

  • nar. 28.1.1978 (41 let)
    Johannesburg, Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Nukleární cíl
Vnitřní nepřítel
2003 Na plný plyn
2002 AKA
2000 Pláž
Poslední sexbomby (TV film)
1998 Hideous Kinky

TV seriály

2006 Foylova válka (TV seriál)
Invaze (S04E01)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Body (E10)
Proč bojujeme? (E09)
Poslední hlídka (E08)
další epizody (10)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2007 11. hodina

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky