foto

Alexej Nikolajevič Tolstoj

  • nar. 10.1.1883
    Nikolajevsk, Ruské impérium
  • zem. 23.2.1945 (62 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1996 Milyj drug davno zabytych let... - kniha
1992 Dětstvo Nikity - kniha
Piękna nieznajoma - kniha
1991 A Vipera (TV film) - kniha
Pjuščije krov - kniha
1986 Prodělki v starinnom duche - kniha
1984 Formula ljubvi (TV film) - kniha
1982 Pochožděnija grafa Nevzorova - kniha
1981 V načale slavnych děl - kniha
1980 Aelita (TV film) - kniha
Junosť Petra - kniha
1975 Priklyucheniya Buratino (TV film) - kniha
1971 Aktorka (TV film) - kniha
1965 Paprsky inženýra Garina - kniha
Zmije - kniha
1959 Buratino - kniha
Ponuré jitro - kniha
1958 Osmnáctý rok - kniha
Sestry - kniha
1955 Petušok - zolotoj grebešok - povídka
1938 Petr Veliký II - kniha
1937 Petr Veliký I - kniha
1928 Chromoj barin - kniha
1925 Luč smerti - kniha
1924 Kráska z Marsu - kniha

TV seriály

2017 Chožděnije po mukam (TV seriál) - kniha
1998 Stories from My Childhood (TV seriál) - kniha
1977 Křížová cesta (TV seriál) - kniha
1973 Krach inženěra Garina (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1977 A cárné összeesküvése (TV film)
1939 Zlatý klíček
1909 Smerť Ioanna Groznogo - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky