foto

Mariah Gale

  • nar. 1979
    Twickenham, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rare Beasts
2016 Grantchester: Vánoční speciál 2016 (TV film)
2014 Herkules: Zrození legendy
2009 Hamlet (TV film)

TV seriály

2017 Broadchurch (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Otec Brown (TV seriál)
Maličkosti (S05E07)
2016 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The House Always Wins (S01E09)
2013 Frankie (TV seriál)
2009 Deník Anny Frankové (TV seriál)
2008 Skins (TV seriál)
Tony (S02E06)
2007 Oliver Twist (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)

Divadelní záznam

2016 Pocta Shakespearovi (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky