Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Supermana by si podal k snídani, Iron Mana k obědu a večer by naučil Hulka se nerozčilovat. Thorovo kladivo je pro něj jen dětské kladívko. Antický hrdina Herkules strčí všechny své následovníky do kapsy. Přišel na svět jako polobůh – syn vládce bohů Dia a smrtelné ženy -, vybavený nadlidskou silou a odvahou. Už od kolébky je zaslíben velkým činům: podle věštby má svrhnout tyranskou vládu svého nevlastního otce. Herkules ale zprvu o své skutečné identitě a o svém velkém poslání nic netuší. Jediné, po čem touží, je láska krétské princezny Hébé (Gaia Weiss), která byla ovšem z politických důvodů zaslíbena jeho bratrovi. Když ale přijde čas, aby naplnil svůj osud, čeká ho vyhnanství, otroctví, gladiátorské souboje v aréně, a posléze i velkolepá série hrdinských činů, které z něj udělají jednu z největších legend lidské historie. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (420)

pepo 

všechny recenze uživatele

Ako direct to DVD hovadina by to bolo skvelé ale ako 70 miliónový kinofilm je to takmer neakceptovateľné. Ešte horšie než Rattnerova verzia Hercula kvalitatívne podobná zhovadilostiam ako nový Conan, Pompeje alebo Hnev titanov. Smutný koniec jedného kedysi talentovaného režiséra. 3/10 P.S: koho preboha napadlo obsadiť Kellana Lutzza? - ten chalan je fakt ale fakt strašný ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupý, až trapný obsah, který k filmu dodal Bontonfilm, mě velmi nalákal. Že ale dostanu filmařský moribundus nejhrubšího zrna, to jsem opravdu nečekal. Tvůrci věděli, že hlavní roli obsadilo herecké dřevo a to takové, že by si s ním nehrála ani Zápotockého Barunka, a tak ho přinejmenším do první poloviny filmu ani moc neukazují. No, přátelé, na to, že je to hlavní role, kurva, tak má docela málo prostoru. Když on například ani neumí plovat. On plove v řece, kde je voda po kotníky. No, těěě Zeus. Celé je to tak špatné, že Alcid, klidně to ale mohl být Charles nebo John, zvaný jinak Herkules, vůbec ničím nepřipomíná antického bájného hrdinu, ale kazí film ještě víc, než to svého času s grácií dělal Kevin "mám rybí oči" Sorbo. Zápletka, která je pochopitelně také špatná, plytká, trapná a strašně klišovitá, nezaujme ani tradiční divačky Tvajlajtové limonády. Vlastně nedovedu ani říct, komu je film určen a proč tvůrci vsadili na princip zvaný: Hamlet bez Hamleta. Herkules coby trapný upejpavý šašek s dobrou figurou (jeho jedinou devízou) se motá (pokud už je konečně v záběru) napříč špatně natočeným filmem ožralého scenáristy a nám divákům nezbývá, než odškrtnou další sračku v čekání na dokonalé zpracovaní klasické pověsti. Eduard Petiška musí dělat v hrobě ruletu. To není možný, tohleto. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Miluji řecké mýty a tohle s nimi nemá nic společného. Je to historicky jakási směs řeckých, římských a možná i trochu egyptských dějin. Pokud se týká příběhu, tak z mytologie si bere jen jména některých postav, ale jejich příběh je vyprávěn naprosto jinak. Primárně je to prostě jenom akční podívaná, která mě v některých místech docela nadchla. Jenže celkově je to prostě strašné. Proč to nemohlo být o nějakém fiktivním hrdinovi? Pořád by to byl špatný film, ale aspoň by neprznil mnou milovanou postavu. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Majn gott, co to je za žalostné dřevo, co by bylo přehráno i hereckým výkonem uhnilé petrželové naťe s obrnou obličejových svalů? Vážně, tenhle... Osoba... Má sice dost svalů, ale charisma asi tolik, co králičí pacička pro štěstí na sjezdu ochránců zvířat a je to právě on, kdo sráží tuhle Herkulí verzi do stratosfér podprůměru, protože i bez něj by to bylo jen další průměrné fantasy béčko s ucházející akcí a hloupým scénářem s debilníma postavama. A jelikož jsem dneska viděl obě Herkulovské verze roku 2014, tak si dovolím říct, že obě chtějí být tímtéž, zábavnou hrdinkou žánrovkou, jenže u Zeussonna s Dwaynem Johnsonem to funguje, béčkově, ale funkčně. Tady nefunguje nic a ani kdyby to bylo s krví a odhalenejma ženštinama, tak by to lepší nebylo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Renny Harlin bol kedysi v pozícii učiteľa akčného žánru. Dnes, by sa ale sám mal vrátiť do školských lavíc. To, čo predvádza v tomto prípade, to na to vyzerá. Utopiť v Bulharsku 70 miliónový rozpočet, bola možno z ekonomického hľadiska dobrá voľba, ale akoby sa do filmu pretavila aj tá klasická ´´východoeurópska´´ akčná poetika ( viď najnovšie šlágre od Seagala, Van Damma, Lundgrena ) a pán režisér si z nej bral viac ako príklad. Tak si teda počkajme na ešte jeden tohtoročný starogrécky epos s týmto bájnym bijcom a možno budeme mať z toho oveľa lepšie pocity. Verím tomu. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (8)

  • Scott Adkins, představitel krále Amfitryóna, je ve skutečnosti pouze o 9 let starší než Kellan Lutz, který hraje jeho syna Herkula. (Geriel)

Související novinky

Tvůrci Avengers chystají Hercula

Tvůrci Avengers chystají Hercula

02.05.2020

Disney oznámil další hraný remake jedné ze svých slavných pohádek. Nejnovějším přídavkem se stane Hercules, kterého do kin pomohou přivést tvůrci Avengers: Endgame Anthony a Joe Russoové. Scénář… (více)

Reklama

Reklama