foto

Burkely Duffield

  • nar. 9.8.1992 (27 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Miracle Season
2016 Warcraft: První střet
2015 Bláznivá plavba (TV film)
2014 My Mother's Future Husband (TV film)
Papíroví andílci (TV film)
2013 Prokletí Murphyových (TV film)
2012 Mateřský instinkt (TV film)
Rags (TV film)
2011 Mega bouře (TV film)
Nikdy nelži (TV film)
2008 Ace of Hearts
2007 Cesta bojovníka
Jako zamlada
Zmatená duše
2006 Polibek pod jmelím (TV film)

TV seriály

2019 Lovci duchů (TV seriál)
Atomic Monsters (S15E04)
2018 Z onoho světa (TV seriál)
There's No Home for You Here (S02E10)
F.G.B. (S02E09)
I Scream, You Scream (S02E08)
další epizody (10)
2017 The Arrangement (TV seriál)
The Ex (S01E02)
Pilot (S01E01)
Z onoho světa (TV seriál)
Into the Light (S01E10)
Out of Darkness (S01E09)
Last Action Hero (S01E08)
další epizody (10)
2015 Minority Report (TV seriál)
Útěk (E10)
Americký sen (E08)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Girl, Interrupted (E03)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
Party On, Garth (S07E18)
2011 Záhada Anubisova domu (TV seriál)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky