foto

Denise Quiñones

  • nar. 9.9.1980 (39 let)
    Ponce, Portoriko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Prótesis
2018 The Portrait's Secret
2017 Super Papá
2015 Detective Willy
Los Fabulosos Ma' Mejores
Pueto Pa' Mi
2014 Locas y Atrapadas
2010 Elite
Meant to Be
2009 Soga, La
2007 The Doorman
2006 Aquaman (TV film)
2003 Mizerové II

TV seriály

2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
Smallville: Vengeance Chronicles (TV seriál)
The Bedford Diaries (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Pomsta (S05E13)
2005 Freddie (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Miss Universe Pageant (TV pořad)
2001 Miss Universe 2001 (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky