foto

Justin Hartley

  • nar. 29.1.1977 (43 let)
    Knoxville, Illinois, USA

Biografie

Justin Scott Hartley se narodil 29. ledna 1977 v Knoxville, Illinois, USA. V Americe se proslavil svojí rolí v soap opeře PASSIONS, ve které působil v letech 2002 - 2006, u nás je známý hlavně ze seriálu SMALLVILLE.

Na přelomu let 2006 a 2007 se objevil v sedmi epizodách seriálu SMALLVILLE jako Oliver Queen/Green Arrow. Jeho postava se stala diváky tak oblíbená, že z ní tvůrci seriálu udělali od roku 2008 jednu z havních postav. V roce 2006 si také zahrál hlavní roli v pilotu stanice CW k připravovanému seriálu AQUAMAN, který by byl spin-offem seriálu SMALLVILLE, seriál, ale ani pilot se bohužel nikdy neodstal na obrazovku. Kromě seriálů se objevil například i ve filmech JARNÍ PRÁZDNINY, RED CANYON či RACE YOU TO THE BOTTOM.

V roce 2003 začal chodit se svojí kolegyní z PASSIONS Lindsay Korman, se kterou se 1. května 2004 oženil. Společně vychovávají dceru Isabellu Justice.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lov
2019 Jexi
Little
2018 Another Time
2017 Matky na tahu o Vánocích
2015 The Challenger
2014 Damaged Goods (TV film)
2010 Scorpio Men on Prozac
2009 A Way with Murder
Děsivá předpověď (TV film)
Jarní prázdniny
2008 Austin Golden Hour (TV film)
Red Canyon
2007 Spellbound (TV film)
2006 Aquaman (TV film)
2005 Race You to the Bottom

TV seriály

2020 Tohle jsme my (TV seriál)
Strangers: Part Two (S04E18)
After the Fire (S04E17)
New York, New York, New York (S04E16)
další epizody (9)
2019 Tohle jsme my (TV seriál)
So Long, Marianne (S04E09)
Sorry (S04E08)
The Club (S04E06)
další epizody (16)
2018 Tohle jsme my (TV seriál)
Začátek je konec je začátek (S03E09)
Šest díkůvzdání (S03E08)
Někdy (S03E07)
další epizody (15)
2017 Tohle jsme my (TV seriál)
Trojka (S02E10)
Dvojka (S02E09)
Jednička (S02E08)
další epizody (17)
2016 Tohle jsme my (TV seriál)
Loni o Vánocích (S01E10)
Výlet (S01E09)
Poutník Rick (S01E08)
další epizody (10)
Mistresses (TV seriál)
Bridge Over Troubled Water (S04E08)
Survival of the Fittest (S04E07)
What Happens in Vegas (S04E06)
2015 Mistresses (TV seriál)
What Could Have Been (S03E10)
Threesomes (S03E05)
I'll Be Watching You (S03E02)
další epizody (4)
2014 Mistresses (TV seriál)
'Til Death Do Us Part (S02E13)
Surprise (S02E12)
Choices (S02E11)
další epizody (9)
Pomsta (TV seriál)
Struggle (S03E15)
Payback (S03E14)
Hatred (S03E13)
další epizody (5)
2013 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Leap (E13)
Emily and... The Perfect Storm (E12)
Emily and... The Teapot (E11)
další epizody (6)
Pomsta (TV seriál)
Exodus (S03E10)
Dissolution (S03E06)
Control (S03E05)
další epizody (7)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Good and the Bad (E07)
Emily and... the Question of Faith (E06)
Emily and... the Tell-Tale Heart (E05)
další epizody (7)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Loučení se svobodou (S01E18)
Castle na zabití (TV seriál)
Pes, přítel člověka (S04E13)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a vousatý bandita (S05E02)
Smallville (TV seriál)
Závěr (S10E21)
Proroctví (S10E20)
Nadvláda (S10E19)
další epizody (7)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Icarus (S10E11)
Luthor (S10E10)
Vlastenec (S10E09)
další epizody (18)
2009 Smallville (TV seriál)
Pandora (S09E09)
Kandor (S09E07)
Průnik (S09E06)
další epizody (13)
2008 Gemini Division (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Nevěsta (S08E10)
Vlastní krev (S08E08)
Totožnost (S08E07)
další epizody (7)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Skleněné srdce (S03E16)
Odložené případy (TV seriál)
Spravedlnost (S05E10)
Smallville (TV seriál)
Spolek spravedlivých (S06E11)
Voda (S06E10)
2006 Smallville (TV seriál)
Zuřivost (S06E07)
Třídní sraz (S06E05)
Zbojník (S06E04)
další epizody (5)
1999 Passions (TV seriál)

Dokumentární

2018 Setkání celebrit se zvířaty (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Smallville (TV seriál)
Oběť (S09E19)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Tohle jsme my (TV seriál)
A Hell of a Week: Part Three (S04E13)
2011 Smallville (TV seriál)
Nadvláda (S10E19)

Host

TV pořady

2019 A Little Late with Lilly Singh (TV pořad)
The 76th Annual Golden Globe Awards (TV pořad)
2018 2018 Billboard Music Awards (TV pořad)
2017 2017 American Music Awards (TV pořad)
2015 The 42nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2005 The 32nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2003 Show Sharon Osbourneové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce