foto

Justin Hartley

  • nar. 29.1.1977 (41 let)
    Knoxville, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Justin Scott Hartley se narodil 29. ledna 1977 v Knoxville, Illinois, USA. V Americe se proslavil svojí rolí v soap opeře PASSIONS, ve které působil v letech 2002 - 2006, u nás je známý hlavně ze seriálu SMALLVILLE.

Na přelomu let 2006 a 2007 se objevil v sedmi epizodách seriálu SMALLVILLE jako Oliver Queen/Green Arrow. Jeho postava se stala diváky tak oblíbená, že z ní tvůrci seriálu udělali od roku 2008 jednu z havních postav. V roce 2006 si také zahrál hlavní roli v pilotu stanice CW k připravovanému seriálu AQUAMAN, který by byl spin-offem seriálu SMALLVILLE, seriál, ale ani pilot se bohužel nikdy neodstal na obrazovku. Kromě seriálů se objevil například i ve filmech JARNÍ PRÁZDNINY, RED CANYON či RACE YOU TO THE BOTTOM.

V roce 2003 začal chodit se svojí kolegyní z PASSIONS Lindsay Korman, se kterou se 1. května 2004 oženil. Společně vychovávají dceru Isabellu Justice.

Tomgellar

Herecká filmografie

Filmy

2018 Another Time
2017 Matky na tahu o Vánocích
2015 The Challenger
2014 Damaged Goods (TV film)
2010 Scorpio Men on Prozac
2009 A Way with Murder
Děsivá předpověď (TV film)
Jarní prázdniny
2008 Austin Golden Hour (TV film)
Red Canyon
2007 Spellbound (TV film)
2006 Aquaman (TV film)
2005 Race You to the Bottom

TV seriály

2018 This Is Us (TV seriál)
The Wedding (S02E18)
This Big, Amazing, Beautiful Life (S02E17)
Vegas, Baby (S02E16)
další epizody (7)
2017 This Is Us (TV seriál)
Number Three (S02E10)
Number Two (S02E09)
Number One (S02E08)
další epizody (17)
2016 This Is Us (TV seriál)
Last Christmas (S01E10)
The Trip (S01E09)
Pilgrim Rick (S01E08)
další epizody (10)
2013 Mistresses (TV seriál)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Pes, přítel člověka (S04E13)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a vousatý bandita (S05E02)
Smallville (TV seriál)
Závěr (S10E21)
Proroctví (S10E20)
Nadvláda (S10E19)
další epizody (7)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Icarus (S10E11)
Luthor (S10E10)
Vlastenec (S10E09)
další epizody (18)
2009 Smallville (TV seriál)
Pandora (S09E09)
Kandor (S09E07)
Průnik (S09E06)
další epizody (13)
2008 Gemini Division (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Nevěsta (S08E10)
Vlastní krev (S08E08)
Totožnost (S08E07)
další epizody (7)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Skleněné srdce (S03E16)
Odložené případy (TV seriál)
Spravedlnost (S05E10)
Smallville (TV seriál)
Spolek spravedlivých (S06E11)
Voda (S06E10)
2006 Smallville (TV seriál)
Zuřivost (S06E07)
Třídní sraz (S06E05)
Zbojník (S06E04)
další epizody (5)
1999 Passions (TV seriál)

TV pořady

2018 2018 Billboard Music Awards (TV pořad)
2017 2017 American Music Awards (TV pořad)
2015 The 42nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2005 The 32nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2003 Show Sharon Osbourneové (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Smallville (TV seriál)
Oběť (S09E19)

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Smallville (TV seriál)
Nadvláda (S10E19)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace