foto

Nick Benedict

  • nar. 14.7.1947 (72 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Past
Perfect Fit
2000 Entourage
Mars and Beyond
1998 Beach House
Get a Job
Route 66
1997 Berlin Niagara
Courting Courtney
1996 Angela Mooneyová už zase umírá
Kolik váží duše (TV film)
1995 East Meets West
1994 Great Harry and Jane
1991 Pistol: The Birth of a Legend
1990 Vzpomínky na vraždu (TV film)
1987 Rachel River
1986 The Naked Cage
1984 Disconnected
1978 Frankie and Annette: The Second Time Around (TV film)
1973 Slaughter's Big Rip-Off
Trpasličí gang

TV seriály

1985 Příběhy z temnot (TV seriál)
The Madness Room (S01E18)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1981 Another Life (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

1986 Oprah show (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky