foto

Emma Fuhrmann

  • nar. 15.9.2001 (15 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Emma Fuhrman je herečka, která je možná nejlépe známá svou dětskou rolí v brilantním filmu Roba Reinera The magic of Belle Isle, kde hraje po boku Morgana Freemana a Virginie Madsen. Emma se narodila 15. září 2001 (Dallas, Texas), kde stále bydlí s rodiči a svým mladším bratrem Nickem. Vždy chtěla být před kamerou,  začala modelingovou kariéru v pouhých 18 měsících. Začalo to, když její matka poslala dvě fotografie do místní agentury. Na druhý den, Emma podepsala kontrakt. I když jí bavil modeling, jakmile se naučila číst, přirozeně začala tíhnout k hereckému světu. Zpočátku si zahrála v několika regionálních reklamách, ale díky svému přirozenému talentu si brzy zahrála i v národních.
 
Emma nedávno získala nominaci za nejlepší ženský herecký výkon v krátkém filmu na filmovém festivalu Gideon Media. Brzy se objeví ve filmu Blended v hlavní roli po boku hollywoodských komediálních ikon Adam Sandlera a Drew Barrymore.

Emma miluje podporu neziskových organizací,  vázaných na mládež a to jak domácích, tak mezinárodních. Když zrovna nenatáčí, zdržuje se v Texasu se svou rodinou, přáteli a psem, jménem Kirby. Chodí do školy, a ráda hraje na klavír a kytaru. Dva z jejích oblíbených koníčků jsou vrcholové plavání v létě a lyžování v zimě.

Ondra "herr_carter" Šich

Herecká filmografie

Filmy

2017 Girl Followed
2015 Lost in the Sun
2014 Dovolená za trest
2012 The Magic of Belle Isle

TV seriály

2011 Prime Suspect (TV seriál)
2010 Polda a polda (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)

TV pořady

1994 Good Morning, Texas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace