foto

Roger Pierre

  • nar. 30.8.1923
    Paříž, Francie
  • zem. 23.1.2010 (86 let)
    Le Port-Marly, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Ô jeunesse
2009 Les Herbes folles
2005 Olé!
2002 Un paradis pour deux (TV film)
1998 À nous deux la vie (TV film)
1983 Braconnier de Dieu, Le
1981 Camera d'albergo
1980 Můj strýček z Ameriky
1974 En Grandes pompes
Gross Paris
1970 Vacances en or, Des
1969 Débutant, Le
Faites donc plaisir aux amis
1967 Deux romains en Gaule (TV film)
1966 Malabars sont au parfum, Les
1965 Baratineurs, Les
1964 Durs à cuire ou Comment supprimer son prochain sans perdre l'appétit, Les
Gros bras, Les
1962 Jak získat úspěch v lásce
Kůň pro dva
Nous irons à Deauville
Tartarin de Tarascon
Virginie
1960 Francouzka a láska
Les Héritiers
Les tortillards
1959 Četník z Champignolu
1958 Les Motards
Sans famille
Vive les vacances
1957 Nous autres à Champignol
1956 La Vie est belle
Paris Canaille
1955 La Madelon
M'sieur la Caille
1954 Vie de garçon, Une
1953 Belle mentalité
Deux de l'escadrille
Femmes de Paris
Le Portrait de son père
1952 Le trou normand
1946 Otec Kliďas

TV seriály

1991 Maigret (TV seriál)
1989 Orages d'été (TV seriál)
1988 L'appar (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1985 Maguy (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)

Dokumentární

2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

2003 Les grands du rire (TV pořad)
1999 C'est au programme (TV pořad)
1980 Jeudi cinéma (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Midi-Première (TV pořad)
1967 D'hier et d'aujourd'hui (TV pořad)
Monsieur Cinéma (TV pořad)
1961 La grande farandole (TV pořad)
1956 En direct de... (TV pořad)
1954 La joie de vivre (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1956 La Bande à Papa - povídka

Scenáristická filmografie

Filmy

1960 Les Héritiers
1959 Četník z Champignolu
1958 Les Motards
1957 Nous autres à Champignol - původní scénář

Režijní filmografie

Filmy

1956 La Vie est belle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace