foto

Emma Chambers

  • nar. 11.3.1964
    Doncaster, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 21.2.2018 (53 let)
    Lymington, Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Dívka jako ty (TV film)
1999 Nebezpečná mise (TV film)
Notting Hill
Tajný sňatek
1995 Kamarád vítr (TV film)

TV seriály

2003 Robotkové (TV seriál)
2000 The Vicar of Dibley (TV seriál)
Summer (S03E04)
1999 The Vicar of Dibley (TV seriál)
Spring (S03E03)
Winter (S03E02)
Autumn (S03E01)
1998 How Do You Want Me? (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
Love and Marriage (S02E04)
Celebrity Vicar (S02E03)
Dibley Live (S02E02)
1997 The Vicar of Dibley (TV seriál)
Engagement (S02E01)
1996 Pond Life (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
The Christmas Lunch Incident (S01E08)
The Easter Bunny (S01E07)
1994 Martin Chuzzlewit (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
Animals (S01E06)
Election (S01E05)
The Window & the Weather (S01E04)
další epizody (6)
1992 Mstitel (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1988 Rainbow, The (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky