foto

Christina Ulloa

  • nar. 5.9.1982 (37 let)
    Whittier, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Wedding Invitation
2016 Gala & Godfrey The Classics
2012 Holiday Road
2011 247°F

TV seriály

2017 Americká manželka (TV seriál)
The Club (S01E21)
2015 Social Status (TV seriál)
2011 The Protector (TV seriál)
2010 Dark Blue (TV seriál)
High Rollers (S02E04)
Vincentův svět (TV seriál)
Ztratit sám sebe (S07E10)
2009 Californication (TV seriál)
Příchody a odchody (S03E11)
Greek (TV seriál)
See You Next Time, Sisters! (S02E06)
2008 True Jacksonová (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Amatér v trávě (S03E14)
2007 Veronica Mars (TV seriál)
Neamerické grafitti (S03E16)
2005 Čarodějky (TV seriál)
Znovu v akci (S08E05)
Zoufalé čarodějky (S08E04)
Piper na útěku (S08E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky