foto

Frédéric Pierrot

  • nar. 17.9.1960 (59 let)
    Boulogne-Billancourt, Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Grâce à Dieu
Madre
2018 Place publique
Une vie après (TV film)
À 2 heures de Paris
2017 Luna
Ohrožené druhy
À la Dérive (TV film)
2016 Monsieur Chocolat
Tuer un homme (TV film)
2015 Anton Tchékhov 1890
Les bêtises
Marguerite a Julien
Road Games
Úplně poprvé
2014 L'Année prochaine
2013 Jen 17
Le prochain film
Portraits de maîtresses
2012 Eléonore l'intrépide (TV film)
L'innocent (TV film)
La Cerise sur le gâteau
2011 Desert Ambush (TV film)
En Ville
Kdybych nevyhrál Zlatou palmu v Cannes
Polisse
Vyhlášení války
2010 Frileux, Les (TV film)
Klíč k minulosti
Speciální léčba
2009 Adieu De Gaulle adieu (TV film)
Malé vraždy Agathy Christie: Otrávené pero (TV film)
2008 Parlez-moi de la pluie
Tak dlouho tě miluji
2007 Epuration (TV film)
Fourmis rouges, Les
Opération Turquoise (TV film)
Très bien, merci
2006 Aller simple (TV film)
Harkis (TV film)
L'uomo che rubò la Gioconda (TV film)
2005 Avant l'oubli
Bal des célibataires, Le (TV film)
Journées froides qui menacent les plantes
La ravisseuse
Mystère Alexia, Le (TV film)
Rosa
2004 Dans tes rêves
Fuite de Monsieur Monde, La (TV film)
Grossesse nerveuse
Holy Lola
Klára a já
Les Revenants
Prokletí bohů
2003 Cette femme-là
Inquiétudes
Napoleon
Quelques jours entre nous (TV film)
2002 Va, petite!
Ďáblové
2001 Alizés, Les (TV film)
Imago (jours de folie)
Jedna vlaštovka jaro udělá
La Fille de son père
2000 Capitaines d'avril
La vie moderne
1999 Fleurs de sel (TV film)
Les Coquelicots sont revenus (TV film)
Trois saisons (TV film)
1998 Dis-moi que je rêve
Disparus
À vendre
Ça ne se refuse pas
1997 2000 očima ...: Krvelačné ostrovy
Artemisia
Au bord de l'autoroute
Inside/Out
Port Djema
1996 Aveux de l'innocent, Les
For Ever Mozart
Kapitán Conan
Můj pasák
Vivre avec toi (TV film)
1995 Circuit Carole
Země a svoboda
Žena v noci (TV film)
1994 Comme un dimanche
1993 Arpenteurs de Montmartre, Les
Comment font les gens
1992 L.627
1991 Neige et le feu, La
1989 Comme d'habitude
Constance
Haute tension - Retour à Malaveil (TV film)
Život a nic jiného
1987 Papillon du vertige
1986 Manège

TV seriály

2018 Fiertés (TV seriál)
Nox (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Znovuzrozeni (TV seriál)
Les Revenants (S02E08)
Etienne (S02E07)
Esther (S02E06)
další epizody (8)
2012 Znovuzrozeni (TV seriál)
La Horde (S01E08)
Adèle (S01E07)
Lucy (S01E06)
další epizody (8)
2010 Tango (TV seriál)
2009 Histoires de vies (TV seriál)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
1999 Chasseurs d'écume (TV seriál)
1998 Maternité (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
1996 Alsaciens - ou les deux Mathilde, Les (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret a dražba při svíčce (E17)
1988 Haute tension (TV seriál)

Dokumentární

2003 Monsieur N, l'aventure du tournage

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace