foto

Miroslav Jelínek

  • nar. 20.5.1950 (67 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2004 Zakletá třináctka (TV film)
2000 Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
1998 Hřích faráře Ondřeje (TV film)
1997 Výchova dívek v Čechách
1996 Dívka se zázračnou pamětí (TV film)
Periferie (TV film)
Poe a vražda krásné dívky (TV film)
1995 Hra se smrtí (TV film)
Tvůj svět (studentský film)
1991 Co teď a co potom: Dno (TV film)
1990 Zkouškové období
1989 Faust (TV film)
Nedosněné sny (TV film)
Něžný barbar
Sama uprostřed noci (TV film)
1988 Proces s vrahy Martynové (TV film)
1986 Výsledek testu (TV film)
1985 Havárie
1984 Až do konce
Džusový román
1983 Zámek Nekonečno
1982 Brehy nehy (TV film)

TV seriály

1992 Co teď a co potom? (TV seriál)
Staré děti (E08)
Velmi banální příběh (E07)
Maratón (E06)
další epizody (4)
1991 Co teď a co potom? (TV seriál)
Dno (E04)
Dveře (E03)
Kruh (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

1989 Vlak do dospělosti

Herecká filmografie

Filmy

2013 Blonďatá bestie v blázinci (divadelní záznam)
1980 Blues pro EFB
Nebe, peklo, ráj
1971 Pět mužů a jedno srdce
1969 Ecce homo Homolka

TV pořady

2001 Barvy života (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace