foto

Michał Żurawski

  • nar. 2.7.1979 (39 let)
    Zabrze, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 53 válek
Odnajdę Cię
2017 Bodo
Plané růže
PolandJa
Volta
2016 Jsem vrah
Kochaj
2015 Karbala
2014 Jeziorak
Město 44
2012 Být jako Kazimierz Deyna
Kac Wawa
2011 Numeros, Los
V temnotě
2009 Jánošík - Pravdivá historie
Lunatycy (TV film)
Nula
Taras Bulba
2008 Czarny
Malá velká láska
2007 Benek
2005 Rh+
Óda na radost

TV seriály

2019 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (4)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Druga szansa (TV seriál)
Happy end (S05E11)
To koniec (S05E10)
Sama (S05E09)
další epizody (11)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#strangerland (E10)
#hycel (E09)
#theclub (E08)
další epizody (10)
Druga szansa (TV seriál)
Nie mogę cię stracić (S04E13)
Nie zostawię cię (S04E12)
Nigdy więcej (S04E11)
další epizody (13)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
Strażacy (TV seriál)
Na własną rękę (S02E10)
Ojciec i syn (S02E09)
Bohater roku (S02E08)
další epizody (9)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (9)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Głęboka woda (TV seriál)
Pułapka medialna (S02E06)
Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (13)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
2010 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Ludzie Chudego (TV seriál)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
2008 39 i pół (TV seriál)
Londyńczycy (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pitbull (TV seriál)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
další epizody (14)
2007 Ekipa (TV seriál)
Odwróceni (TV seriál)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Dokumentární

2014 Varšavské povstání

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace