foto

Michał Żurawski

  • nar. 2.7.1979 (39 let)
    Zabrze, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 53 válek
Odnajdę Cię
2017 Bodo
Plané růže
PolandJa
Volta
2016 Jsem vrah
Kochaj
2015 Karbala
2014 Jeziorak
Město 44
2012 Být jako Kazimierz Deyna
Kac Wawa
2011 Numeros, Los
V temnotě
2009 Jánošík - Pravdivá historie
Lunatycy (TV film)
Nula
Taras Bulba
2008 Czarny
Malá velká láska
2007 Benek
2005 Rh+
Óda na radost

TV seriály

2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#strangerland (E10)
#hycel (E09)
#theclub (E08)
další epizody (10)
2016 Bodo (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 10 (E10)
2015 Strażacy (TV seriál)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
2010 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Ludzie Chudego (TV seriál)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
2008 39 i pół (TV seriál)
Londyńczycy (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Ekipa (TV seriál)
Odwróceni (TV seriál)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
Pitbull (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Dokumentární

2014 Varšavské povstání

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace