foto

Daisy Lewis

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Churchill's Secret (TV film)
2013 Ztracená dáma (TV film)
2012 Dealer
2011 Lotus Eaters
2009 Napříč časem

TV seriály

2015 Pypo (TV seriál)
2014 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 5 (S05E05)
Epizoda 4 (S05E04)
Epizoda 3 (S05E03)
další epizody (5)
2013 Borgia (TV seriál)
Popeleční středa (S02E02)
Čas sladkého toužení (S02E01)
Panství Downton (TV seriál)
The London Season (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
2009 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Něžný déšť milosrdenství (S03E02)
2007 After You've Gone (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Zácpa (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace