foto

Michael Faust

  • nar. 30.12.1941 (79 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Ein unverbesserlicher Dickkopf (TV film)
2006 Cornwallská romance (TV film)
2004 Pírka ve větru (TV film)

TV seriály

2005 Nicht von dieser Welt (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Die Sitte - Cuba Libre (TV film)
Die Sitte - Traumfrau (TV film)
2004 Tatort - Verraten und verkauft (TV film)
2003 Děti mé snoubenky (TV film)
1997 Dvě sestry (TV film)
1984 Die Rückkehr der Zeitmaschine (TV film)

TV seriály

2005 Správná dvojka (TV seriál)
Lebende Ziele (E29)
2003 Mein Leben & ich (TV seriál)
Alles wird anders (Teil 1) (S02E01)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
Eine verhängnisvolle Affäre (S01E09)
Eisen macht glücklich (S01E08)
Der erste Kuss (S01E07)
další epizody (8)
1994 Peter und Paul (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky