foto

Michael Faust

  • nar. 30.12.1941 (77 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Ein unverbesserlicher Dickkopf (TV film)
2006 Cornwallská romance (TV film)
2004 Pírka ve větru (TV film)

TV seriály

2005 Nicht von dieser Welt (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Die Sitte - Cuba Libre (TV film)
Die Sitte - Traumfrau (TV film)
2005 Ein starkes Team - Lebende Ziele (TV film)
2004 Tatort - Verraten und verkauft (TV film)
2003 Děti mé snoubenky (TV film)
1997 Dvě sestry (TV film)
1984 Die Rückkehr der Zeitmaschine (TV film)

TV seriály

1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Peter und Paul (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky