foto

Tatjana Alexander

  • nar. 1969
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Karussell
2014 Das Glück der Anderen (TV film)
Stromberg - Der Film
2013 Das Fest der Liebe
Die Spätzünder 2 – Der Himmel soll warten (TV film)
Polt. (TV film)
2012 Im Vorübergehen (studentský film)
Španělsko
2010 Mrtví nemluví (TV film)
2008 Immer Wirbel um Marie (TV film)
Marie Brand und die tödliche Gier (TV film)
2007 Drei teuflisch starke Frauen - Eine für alle (TV film)
Zwei Wochen Chef (TV film)
2001 Am Rande der Arena
My Sweet Home
1999 Kubanisch rauchen
Sám proti zlu (TV film)
1998 Doppeltes Spiel mit Anne
1997 Champagner und Kamillentee (TV film)

TV seriály

2015 Vraždy u jezera (TV seriál)
Rodinné tajemství (E02)
Soko Vídeň (TV seriál)
Asche zu Asche (S10E11)
2014 CopStories (TV seriál)
Alles Liebe (S02E10)
Muckibude (S02E09)
Oh Gott! (S02E07)
další epizody (4)
2013 Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Die Hölle sind wir (E02)
2012 Správná dvojka (TV seriál)
Schöner wohnen (E53)
2010 Místo činu (TV seriál)
Mnichov - Nesmrtelně krásná (S01E780)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Rainer Kaufmann (S01E02)
Soko Vídeň (TV seriál)
Blindspuren (S05E10)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Das Eis bricht (E01)
2005 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Nina (E27)
2004 Stromberg (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Šestka k jídlu (S01E566)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Mnichov - Vlk v beránčím rouše (S01E492)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Lexx (TV seriál)
Terminal (S02E02)
Kobra 11 (TV seriál)
Stop volej (S02E13)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Závod smrti (S03E01)
1994 Faust (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky