foto

Tatjana Alexander

  • nar. 1969
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Karussell
2015 Vraždy u jezera: Rodinné tajemství (TV film)
2014 Das Glück der Anderen (TV film)
Stromberg - Der Film
2013 Das Fest der Liebe
Die Spätzünder 2 – Der Himmel soll warten (TV film)
Polt. (TV film)
2012 Ein starkes Team - Schöner wohnen (TV film)
Im Vorübergehen (studentský film)
Španělsko
2010 Mrtví nemluví (TV film)
Místo činu: Mnichov - Nesmrtelně krásná (TV film)
2008 Immer Wirbel um Marie (TV film)
Marie Brand und die tödliche Gier (TV film)
2007 Drei teuflisch starke Frauen - Eine für alle (TV film)
Zwei Wochen Chef (TV film)
2005 Stubbe - Von Fall zu Fall: Nina (TV film)
2004 Místo činu - Šestka k jídlu (TV film)
2002 Místo činu: Mnichov - Vlk v beránčím rouše (TV film)
2001 Am Rande der Arena
My Sweet Home
1999 Kubanisch rauchen
Sám proti zlu (TV film)
1998 Doppeltes Spiel mit Anne
1997 Champagner und Kamillentee (TV film)

TV seriály

2014 Die Toten vom Bodensee (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Die Hölle sind wir (E02)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Stromberg (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Stop volej (S02E13)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky