foto

Philipp Danne

  • nar. 22.4.1985 (35 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Der Ranger – Paradies Heimat: Zeit der Wahrheit (TV film)
2019 Der Ranger – Paradies Heimat: Entscheidungen (TV film)
In aller Freundschaft – Die jungen Ärzte: Ganz in Weiß (TV film)
2018 Der Ranger - Paradies Heimat: Vaterliebe (TV film)
Der Ranger - Paradies Heimat: Wolfsspuren (TV film)
Neviditelná Sue
2016 Rosamunde Pilcher: Láska mezi jahodami (TV film)
2015 Marie Brand und das Erbe der Olga Lenau (TV film)
2013 Malá mořská víla (TV film)
2012 Der Mann, der alles kann (TV film)
Případ Malorka (TV film)
2011 Der Mann auf dem Baum (TV film)
Tajemství Noemovy archy (TV film)
2010 Verreckt
2009 Kill Your Darling (TV film)
Wenn die Welt uns gehört
2008 Italien im Herzen (TV film)
Nemrtvý virus
2007 Die Todesautomatik (TV film)
Freischwimmer
Naše farma v Irsku (TV film)
Černý led
2006 Die Sitte - Süchtig (TV film)
2005 Ein schöner Tag
2004 Für immer für dich (TV film)
Klassenfahrt - Geknutscht wird immer (TV film)
2003 Vražedný odpočet (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Fluch der guten Tat (TV film)
1999 Das Delphinwunder (TV film)
Ich bin kein Mann für eine Frau (TV film)
Lenas Land

TV seriály

2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2014 Alles Klara (TV seriál)
Geteert und gefedert (S02E13)
2012 Die LottoKönige (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
V pasti (S16E15)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Unter Verdacht (S02E16)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Nevěra pro začátečníky (S01E09)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 Kobra 11 (TV seriál)
Operace Gemini (S14E03)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Volný pád (S02E03)
SOKO Wismar (TV seriál)
Spitzenleistung (S05E13)
2006 Tessa - Leben für die Liebe (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Rodinný gang (S07E08)
2002 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verliebt in einen Lehrer (S03E04)
1997 St. Angela (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Triff... (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
Quizduell (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky