foto

Georges Lycan

  • nar. 8.5.1927
    Francueil, Francie
  • zem. 6.2.2006 (78 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Radio Corbeau
1987 Flag
1986 Bleu comme l'enfer
1984 Gwendoline
1983 Edith a Marcel
1982 Deburau (TV film)
Sorcière, La (TV film)
Ubožáci
1981 Gueule du loup, La
Samantha (TV film)
1977 Loup blanc, Le (TV film)
1975 Vous ne l'emporterez pas au paradis
1974 Marseillská smlouva
1972 Fusil chargé
1971 Rivalové pod rudým sluncem
1970 Lady in the Car with Glasses and a Gun, The
Peau de torpedo, La
1968 Béru et ces dames
1967 Il Piombo e la carne
Slunce rošťáků
1966 Trojitý kříž
1965 Chiens dans la nuit, Les
Uomini dal passo pesante, Gli
1964 Per un dollaro a Tucson si muore
1963 Bricoleurs, Les
Clémentine chérie
Dobrý král Dagobert
Oro per i Cesari
1962 Zlatý salamandr
1961 Dynamite Jack
Kněžna de Cléves
Mani in alto
Peau et les os, La
Ve službách krále
Vítězství Michaila Strogova
1960 Baron de l'écluse, Le
1959 Fric, Le
Guinguette
Tulák Archimedes
1958 Hráč
Jeux dangereux, Les
Les Motards
Maigret klade past
Prisons de femmes
1957 Marchands de filles
1952 Boží soud
1948 Secret de Mayerling, Le

TV seriály

1990 Gorille, Le (TV seriál)
1985 Klementýnka (TV seriál)
1984 Opération O.P.E.N. (TV seriál)
1983 L'homme de la nuit (TV seriál)
1981 Anthelme Collet ou Le brigand gentillhomme (TV seriál)
1980 Incorrigibles, Les (TV seriál)
1979 Yeux bleus, Les (TV seriál)
1978 Historie rytíře des Grieux a Manon Lescaut (TV seriál)
Mutant, Le (TV seriál)
Provaz na krku (TV seriál)
1977 Le confessional des pénitents noirs (TV seriál)
1976 Coeur au ventre, Le (TV seriál)
Homme d'Amsterdam, L' (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
Poupée sanglante, La (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
1971 Tang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace