foto

Patricia Highsmith

  • nar. 19.1.1921
    Fort Worth, Texas, USA
  • zem. 4.2.1995 (74 let)
    Locarno, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2020 Deep Water - kniha
2016 Způsob vraždy - kniha
2015 Carol - kniha
2014 Smrt v labyrintu - kniha
2009 Pláč sovy - kniha
2005 Návrat pana Ripleyho - kniha
2002 Ripleyho hra - kniha
1999 Talentovaný pan Ripley - kniha
1996 Cizinky ve vlaku (TV film) - kniha
Rançon du chien, La (TV film) - kniha
1993 Trip nach Tunis - kniha
1989 Der Geschichtenerzähler - kniha
1988 Húkanie sovy (TV film) - kniha
1987 Houkání sovy - kniha
Schrei der Eule, Der (TV film) - kniha
1986 Die zwei Gesichter des Januar - kniha
1984 Ediths Tagebuch - kniha
1983 Tiefe Wasser (TV film) - kniha
1981 Hluboké vody - kniha
Přízrak lásky - kniha
1978 Die gläserne Zelle - kniha
1977 Americký přítel - kniha
Dites-lui que je l'aime - kniha
1969 Once You Kiss a Stranger... - kniha
1963 Meurtrier, Le - kniha
1960 V plném slunci - kniha
1951 Cizinci ve vlaku - kniha

TV seriály

2020 Ripley (TV seriál) - kniha
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál) - kniha
1978 Armchair Thriller (TV seriál) - kniha
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál) - kniha
1958 77 Sunset Strip (TV seriál) - kniha
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál) - kniha
1948 Studio One (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

TV seriály

1965 The Wednesday Thriller (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

TV pořady

1989 The Late Show (TV pořad)