Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adrian Lyne natočil Flashdance, Osudovou přitažlivost nebo Lolitu, naposledy ale stál za kamerou v roce 2002 u erotického thrilleru Nevěrná. Teď se po letech vrací a bude na place šéfovat Benu AffleckoviAně de Armas. Ti dva si zahrají manželský pár, který má trošku podivnou dohodu. Aby nemuseli své neshody řešit rozvodem, je Vic ochotný tolerovat Melindě její aférky. Dokud nezačnou beze stopy mizet její milenci a on se nestane podezřelým z vraždy. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (121)

Remedy 

všechny recenze uživatele

Vyumělkované stylistické cvičení z ranku „erotického thrilleru s napětím“, které je již od prvních minut těžce nedůvěryhodné a nejspíš nechtěně sebeparodující. Pohled na nahou Anu de Armas potěší, což je i jediný důvod, proč bych tento počin s chutí doporučil. Festival scenáristické impotence a bezradnosti. [25%] ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

I když bylo príma vidět, že se někdo ve vztahu může chovat debilněji než moje ex, tak je to holt jenom film, takže pořád s přehledem držím stupně vítězů. Hezky se na to koukalo, to jo, ale spíš než thriller jsem teda viděl sci-fi. Zas ale se nevidí každej den, aby hollywoodskýho herce přehrál šnek. Gratuluju, Bene. ()

Reklama

grogodil 

všechny recenze uživatele

Rozhodne žiadna hlbočina. Toto si ledva zmáča členky v závere, kedy si to konečne uvedomí, že už by to malo ukázať niečo trillerového, ak sa to chce trillerom nazývať. Lebo dovtedy sa to len tak nejak bezradne šmotká dokolečka v tom načrtnutom podivnom vzťahu znudeného Bena a radodajnej Anči na takej psychologickej plytčine a rozhodne to nie je ani napínavé, ani erotické, ani provokujúce. Ten potenciál na poriadne tiché hlboké manželské psycho dusno medzi posadnutým žiarlivcom a promiskuitnou sexi šlápotou sa tam ponúka a niekde si ho z toho určite domyslíte a vycítite, že sa tam mimo záber odohráva, ak tomu pojdete veľmi vústrety, ale vidieť a ani cítiť ho poriadne neni. Takže ak čakáte ďalšiu Gone Girl, tak bohužiaľ. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ana de Armas nastavuje jiným mužům klín a Ben Affleck  postupně vystavuje svoji skrývanou žárlivost. A od žárlivosti je v thrillerech jen krok od vraždy. Neoholený muž si to rozdává s vyholenou ženou. Slibované erotické dusno se nekoná, nahota je celkem cudně natočena. Affleck asi v té době už myslel na ženitbu s JLo, tak se rychle potřeboval vymanit z osidel své tehdejší postelové partnerky, což se nakonec zredukovalo jen na sérii doteků a jedné felace za jízdy v autě na rozloučenou. Dramatické chvilky byly zdatně natočeny a akčním vsuvkám nechyběl režijní um. Věčný provokatér Adrian Lyne se po mnoha letech vrátil a natočil si, co potřeboval. Affleckovi už se dá v pohodě svěřit dramatická role. Ana de Armas po něm hází roztomilé kukuče, oblaží ho pohledem na své obnažené poprsí, což by mohla dělat frekventovaněji, přičemž jsem i celkem zalitoval, že ty dva v budoucnu zřejmě už neuvidíme společně v jednom filmu. A ono jim to herecky slušelo. Pěkně vršili ty emociálně vypjaté chvilky, které byly prokládány vrstvou thrillerové fasády, jak ji známe v podání proslulého režiséra. Je ale nutno zmínit, že je přece jen znát to, že film měl produkční problémy. Někdy na mě film působil v dramaturgické oblasti poměrně nevyjasněným dojmem, respektive jak kdyby došlo v nějakém úseku filmu k razantnímu přestříhání. I tak milostné trampoty hvězdného páru mají své originální psychologické tahy, co nenechají diváky na pokoji. 7/10 ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Povedených thrillerů se neválí na žádné platformě dostatek. Deep Water mě chytl už od začátku. Vždy jsem měl rád Bena Afflecka a nepatřil ke křiklounům, že by měl přestát hrát a jen režírovat. Ana de Armas nemohla dostat lepší roli a dovedu si představit jen velmi málo hereček, jež by to zvládly stejně přesvědčivě, náruživě a vypadaly u toho tak sexy. Známými jmény a tvářemi se to ve filmu jen hemží, avšak ústřední duo dominuje. Adrian Lyne si dal sakra dlouhou pauzu. Ve spojení se Samem Levinsonem to stálo za to. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

Související novinky

Erotický film s Affleckem a Armas má problémy

Erotický film s Affleckem a Armas má problémy

11.12.2021

Erotický thriller Deep Water režiséra Adriana Lynea (Lolita, Jakubův žebřík) studia 20th Century Studios měl mít původně premiéru už v listopadu roku 2020. Jenže pak přišla pandemie, a snímek tak… (více)

Black Widow a Cruella míří na Disney+

Black Widow a Cruella míří na Disney+

24.03.2021

Špatné zprávy pro kina, dobré zprávy pro nedočkavé diváky. Studio Disney čerstvě oznámilo, že vedle tradiční premiéry v kinech dorazí snímky Cruella a Black Widow rovněž ve stejný den i na… (více)

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Reklama

Reklama