foto

Bruno Bruni Jr.

  • nar. 19.3.1979 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fatal Crossroads
2016 Barva vítězství
Osudové léto v jižní Francii (TV film)
2010 Kommissar LaBréa - Mord in der Rue St. Lazare (TV film)
Kommissar LaBréa - Todesträume am Montparnasse (TV film)
2009 Kommissar LaBréa - Tod an der Bastille (TV film)
2008 Das Traumpaar (TV film)
2007 Zamilované léto (TV film)
2006 Francouzské polibky (TV film)
2005 Aeon Flux

TV seriály

2019 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Süßes oder Saures (S05E30)
2017 Call The Boys - 4 Männer für gewisse Stunden (TV seriál)
2009 Ztraceni (TV seriál)
Toto místo je smrt (S05E05)
Malý princ (S05E04)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Teplo (S03E17)
Hotel snů (TV seriál)
Karibik (E09)
2007 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord nach Mitternacht (E08)
2005 Das geheime Leben der Spielerfrauen (TV seriál)
Fünf Sterne (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky