foto

Matthias Schloo

  • nar. 6.4.1977 (41 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tatort - Déjà-vu (TV film)
2014 Dora Heldt: Herzlichen Glückwunsch, Sie haben gewonnen! (TV film)
2013 Katie Fforde: Srdce pro dva (TV film)
Lilly Schönauer: Ženy v pokušení (TV film)
2012 Die Männer der Emden
Utta Danella: Pražské tajemství (TV film)
2011 Der Duft von Holunder (TV film)
2010 Inga Lindström: Láska s vůní čokolády (TV film)
Mia a milionář (TV film)
2009 Loď snů - Papua-Nová Guinea (TV film)
Mama kommt! (TV film)
2008 Srdce z čokolády (TV film)
Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Zwischen Himmel und Erde (TV film)
2007 Kaltmiete
Molly & Mops (TV film)
Muž mých snů (TV film)
Čtyři mořské panny a pěkné nadělení (TV film)
2006 Hra lásky a života (TV film)
Kouzelné léto (TV film)
Čtyři mořské panny a nástrahy lásky (TV film)
2005 Floridaträume (TV film)
Hlasy minulosti II (TV film)
2004 S pěknou ženou je dovolené vše (TV film)
2001 Dinner with the Devil(s)
Rosamunde Pilcher: Vítr nad řekou (TV film)
2000 Princové ze snů (TV film)
1999 Liebe und weitere Katastrophen (TV film)
1997 Der Schrei der Liebe (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)

TV seriály

2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Smrt bulvární novinářky (S02E09)
2007 12 znamení (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečné hrátky (S02E06)
Falešná stopa (S02E05)
Stůl a lože (S02E04)
další epizody (6)
2005 LiebesLeben (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Na lovu (S09E11)
2003 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Láska a smrt (S01E02)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Tanja (TV seriál)
1995 Jede Menge Leben (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace