foto

Matthias Schloo

  • nar. 6.4.1977 (44 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ein Sommer an der Algarve (TV film)
2014 Dora Heldt: Herzlichen Glückwunsch, Sie haben gewonnen! (TV film)
2012 Die Männer der Emden
Utta Danella: Pražské tajemství (TV film)
2011 Der Duft von Holunder (TV film)
2010 Inga Lindström: Láska s vůní čokolády (TV film)
Mia a milionář (TV film)
2009 Mama kommt! (TV film)
2008 Srdce z čokolády (TV film)
Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Zwischen Himmel und Erde (TV film)
2007 Kaltmiete
Molly & Mops (TV film)
Čtyři mořské panny a pěkné nadělení (TV film)
2006 Hra lásky a života (TV film)
Čtyři mořské panny a nástrahy lásky (TV film)
2005 Floridaträume (TV film)
Hlasy minulosti II (TV film)
2004 Eis im Bauch
S pěknou ženou je dovolené vše (TV film)
2001 Dinner with the Devil(s)
2000 Princové ze snů (TV film)
1999 Liebe und weitere Katastrophen (TV film)
1997 Der Schrei der Liebe (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)

TV seriály

2021 Policie Hamburk (TV seriál)
Selbstbestimmt (S15E25)
Ich liebe Dich (S15E24)
Wahre Liebe (S15E23)
další epizody (9)
2020 Policie Hamburk (TV seriál)
Abistreich (S15E12)
Für eine Handvoll Euro (S15E11)
Brüderchen und Schwesterchen (S15E05)
další epizody (15)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kenny (S20E01)
2019 Policie Hamburk (TV seriál)
Lebensmüde (S14E13)
Vier Stunden Luft (S14E12)
Gier (S14E08)
další epizody (23)
2018 Policie Hamburk (TV seriál)
Utajené orgie (S13E11)
V ofsajdu (S13E10)
Pátek třináctého (S13E09)
další epizody (20)
Místo činu (TV seriál)
Déjà-vu (S49E05)
2017 Policie Hamburk (TV seriál)
Vnitřní hodnoty (S12E13)
Vrah mé dcery (S12E12)
Odměna (S12E11)
další epizody (21)
2016 Policie Hamburk (TV seriál)
Mattes pod palbou (S11E16)
Poslední slova (S11E15)
Klan (S11E14)
další epizody (24)
2015 Policie Hamburk (TV seriál)
Na útěku (S10E15)
Psycho (S10E14)
Pomsta za Mon Coeur (S10E13)
další epizody (23)
2014 Policie Hamburk (TV seriál)
Spolubydlící (S09E14)
Kapsáři (S09E13)
Virtuální světy (S09E11)
další epizody (12)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Katie Fforde (TV seriál)
Srdce pro dva (E11)
Policie Hamburk (TV seriál)
Past (S08E13)
Nový velitel (S08E07)
Ukradené dítě (S08E06)
další epizody (18)
Lilly Schönauer (TV seriál)
Ženy v pokušení (E14)
2012 Policie Hamburk (TV seriál)
Hrdina dne (S07E13)
Přímo do srdce (S07E12)
Boj o zeleň (S07E11)
další epizody (21)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Smrt bulvární novinářky (S02E09)
Policie Hamburk (TV seriál)
Strážný anděl (S06E14)
Vítězové a poražení (S06E13)
Hlupák August (S06E12)
další epizody (28)
2010 Policie Hamburk (TV seriál)
Horké zboží (S05E09)
Vedlejší účinky (S05E08)
Karty nelžou (S05E07)
další epizody (21)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Noční můra Melanie (S04E13)
Ostří hoši (S04E12)
Nebezpečné fotografie (S04E11)
další epizody (7)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das nette Mädchen (S09E12)
Loď snů (TV seriál)
Papua-Nová Guinea (E59)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Am helllichten Tag (S05E15)
2007 12 znamení (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečné hrátky (S02E06)
Falešná stopa (S02E05)
Stůl a lože (S02E04)
další epizody (6)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Muž mých snů (S01E74)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Neuanfang (S09E08)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Kouzelné léto (S01E66)
2005 LiebesLeben (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Na lovu (S09E11)
2003 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Láska a smrt (S01E02)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
Liebestöter (E13)
Schnappschuss (E12)
Fresien-Kavalier (E11)
další epizody (13)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Vítr nad řekou (S01E41)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Tanja (TV seriál)
1995 Jede Menge Leben (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)