foto

Phillip Barker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Phillip Barker je autorem uměleckých instalací, filmařem a filmovým a divadelním designérem. Jeho instalace, založené na filmu, projely celý svět a zahrnují zakázky pro Mezinárodní veletrh umění ARCO v Madridu, Uměleckou nadaci města Amsterdam, a pro Expo ’92 v Seville, ve Španělsku. Jeho filmy jsou promítány po celém světě a získaly mnoho cen. Phillip Barker se také podílel jako výtvarník na filmech takových režisérů, jako je Brian De Palma, Mira Nair, Neil LaBute a Atom Egoyan.
Barkerův poslední film, Malody, vyhrál cenu pro nejlepší krátký film na 14. Meziárodním filmovém festivalu v Bratislavě, a byl vybrán mezi deset nejlepších kanadských snímků na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. V současnoti objíždí svět v rámci projektu „To nejlepší z Mezinárodního festivalu krátkých filmů v Oberhausenu.“

Festival krátkých filmů Praha

Scénografická filmografie

Filmy

2014 Queen of the Night
2013 Cottage Country
Ďáblův uzel
2011 Breakaway
2009 Pokušení
2008 Camille
Obdiv
2007 Zredigováno
2006 Rituál
2005 Pod hladinou
Pravda nebo lež
2004 Dlouhá cesta zpátky
2002 Ararat
1998 Má země (TV film)
1997 Bach Cello Suite #4: Sarabande
Sladké zítřky
1987 Zoeken naar Eileen

TV seriály

2016 American Gothic (TV seriál)
2015 Království (TV seriál)
Štěstí se obrací (S02E18)
Pokoušení osudu (S02E17)
Jak chutná pomsta (S02E16)
další epizody (8)
2014 Království (TV seriál)
Královská milost (S02E10)
Útok (S02E09)
Hon na věřící (S02E08)
další epizody (18)
2013 Království (TV seriál)
Osudné (S01E08)
Ponechán vzadu (S01E07)
Vyvolený (S01E06)
další epizody (8)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Dredger
2012 Malody
1996 A Temporary Arrangement

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace