foto

Chris Wiggins

  • nar. 13.1.1931 (88 let)
    Blackpool, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Four Minutes (TV film)
Naši otcové (TV film)
2003 Pianistova dcera (TV film)
2002 Franklinovy kouzelné Vánoce
2000 Redwall: The Movie (TV film)
1999 Babar král slonů
1998 Bouřlivý mys (TV film)
Obhájci: Nenávist (TV film)
Svědectví krve (TV film)
1996 Sins of Silence (TV film)
Windsorský protokol (TV film)
1995 Butterbox Babies
Hlasy ze zamčeného pokoje
Černý lišák 1 (TV film)
Černý lišák 2: Cena za mír (TV film)
1992 Cry in the Night, A (TV film)
1991 Manželské rošády
Mark Twain and Me (TV film)
1989 Babar hrdinou
Divided Loyalties
1987 Ford: Muž a stroj (TV film)
Liberators, The (TV film)
1986 Starostliví medvídkové 2
1985 Jimmy Valentine (TV film)
1984 Chlapec ze zátoky
Strawberry Shortcake Meets the Berrykins
1983 Case of Libel, A (TV film)
Cook a Peary: Boj o severní pól (TV film)
Rock & Rule
Strawberry Shortcake: A Housewarming Suprise
1982 Příšery (TV film)
1981 Billy Goat's Bluff (Korza Dereza)
Escape from Iran: The Canadian Caper (TV film)
1980 Courage of Kavik, The Wolf Dog, The (TV film)
1979 An American Christmas Carol (TV film)
Fish Hawk
Intergalactic Thanksgiving (TV film)
Riel (TV film)
Vražda na úrovni
1978 Dvě osamělé duše
Hazardní hra
Rozhněvaný muž
The Devil and Daniel Mouse
Voice of the Fugitive
1977 Proč střílet učitele
Welcome to Blood City
1973 Tom Sawyer (TV film)
Znak Neptuna
1970 Grizzly král hor
1968 Best Damn Fiddler from Calabogie to Kaladar, The
1966 Julius Caesar (TV film)
Once Upon a Prime Time
Question of Identity: War of 1812, A
1961 William Lyon Mackenzie: A Friend to His Country

TV seriály

2010 Babar a Baduova dobrodružství (TV seriál)
2001 Pecola (TV seriál)
2000 Mattimeo: A Tale of Redwall (TV seriál)
1999 Redwall (TV seriál)
1998 Pippi Longstocking (TV seriál)
Pěkní ptáčkové (TV seriál)
1992 Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
1989 Babar (TV seriál)
1987 Dinosaucers (TV seriál)
Mariah (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
1985 Starostliví medvídci (TV seriál)
1979 Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
1976 Swiss Family Robinson (TV seriál)
1974 National Dream: Building the Impossible Railway, The (TV seriál)
1971 Paul Bernard, Psychiatrist (TV seriál)
1967 Hatch's Mill (TV seriál)
Spider-Man (TV seriál)
1966 Marvel Superheroes, The (TV seriál)
Mighty Thor (TV seriál)
Rocket Robin Hood (TV seriál)
1964 Moment of Truth (TV seriál)
1962 Vacation Time (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace