foto

Ryan Guzman

  • nar. 21.9.1987 (30 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ryan Anthony Guzman se narodil 21. září 1987 v texaském městě Abilene ve Spojených státech amerických. Jeho matka Lisa Guzman (rozená Hudson) se narodila v Kalifornii, ovšem má anglické, skotské, německé, francouzské, nizozemského a švédské předky. Ryanův otec Ray Guzman je Mexičan. Má mladšího bratra Stevena.

Ještě jako dítě se Ryan přestěhoval do Sacramenta v Kalifornii, kde kdysi vyrůstala i jeho matka Lisa. Zde v roce 2005 odmaturoval ze školy West Campus High School a později začal studovat i vysokou školu, a to Sierra College v Rocklinu v Kalifornii.

Na plátna kin i do televizí se dostal až v roce 2012. V této době se objevil například v seriálu CAMERAS a získal také roli, která ho proslavila. Zahrál si totiž Seana Asy v LET'S DANCE: REVOLUTION. Stejnou postavu znovu ztvárnil ještě o dva roky později v pokračování s názvem LET'S DANCE ALL IN.

Větší seriálové role ho potkaly například se seriálem PROLHANÉ KRÁSKY a HEROES: REBORN. Vedle nich si pak zahrál také v thrilleru THE BOY NEXT DOOR s Jennifer Lopez, či JEM AND THE HOLOGRAMS.

Jan "hansel97" Vohralík

Herecká filmografie

Filmy

2018 Armed
Backtrace
Papi Chulo
2016 Everybody Wants Some!!
2015 Beyond Paradise
Jem and the Holograms
Kluk od vedle
2014 April Rain
Let’s Dance All In
There's Always Woodstock
2013 Dokaž to! Lovec žen
2012 72 Hours with Empire
Let’s Dance: Revolution

TV seriály

2018 9-1-1 (TV seriál)
Epizoda 16 (S02E16)
Epizoda 15 (S02E15)
Epizoda 14 (S02E14)
další epizody (16)
2016 Notorious (TV seriál)
Taken (E10)
Choice (E09)
The Burn Book (E08)
další epizody (10)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
Blízká setkání (S04E16)
2013 Prolhané krásky (TV seriál)
Teď mě vidíš, teď už ne (S04E12)
Bring Down the Hoe (S04E11)
Zrcadlo má tři tváře (S04E10)
další epizody (8)
2012 All the Right Moves (TV seriál)
Cameras (TV seriál)
2010 Hollywood Uncensored with Sam Rubin (TV seriál)

TV pořady

2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
Hollywood Today Live (TV pořad)
2006 Made in Hollywood: Teen Edition (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace