foto

Amos Crawley

  • nar. 2.3.1981 (38 let)
    Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Love Jacked
2017 Kill Order
2000 Dirigent (TV film)
1999 Babar král slonů
Smrt panen
1996 Jack Reed: Death and Vengeance (TV film)
Noc tornád (TV film)
1995 Billy Madison
Dítě na půjčku (TV film)
1994 Životy dívek a žen (TV film)
1991 A Little Piece of Heaven (TV film)
1990 Malí únosci (TV film)
1989 Babar hrdinou
1987 Heaven on Earth (TV film)

TV seriály

2018 Soukromé očko (TV seriál)
Hory mají oči (S02E15)
2017 Dark Matter (TV seriál)
Wish I Could Believe You (S03E07)
2013 V utajení (TV seriál)
Hang Wire (S04E09)
2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Procházka nebezpečnou čtvrtí 2. část (S05E08)
Procházka nebezpečnou čtvrtí 1. část (S05E07)
2003 Girlstuff/Boystuff (TV seriál)
2001 Martin the Warrior: A Tale of Redwall (TV seriál)
2000 Mattimeo: A Tale of Redwall (TV seriál)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Oheň vně/Osud (S01E20)
1996 Stickin' Around (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1995 Medvídek (TV seriál)
1994 Kouzelný školní autobus (TV seriál)
1993 Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1991 Cesta do Avonlea (TV seriál)
The Sea Ghost (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky