foto

Shani Wallis

  • nar. 14.4.1933 (86 let)
    Tottenham, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Mojave Phone Booth
1995 Oblázek a tučňák
1992 Round Numbers
1986 Slavný Myší Detektiv
1976 Mayday at 40,000 Feet! (TV film)
1973 Drahý zesnulý
Terror in the Wax Museum
1968 Oliver!
1964 Once Upon a Mattress (TV film)
1957 Král v New Yorku
1956 Extra Day, The
Ramsbottom Rides Again

TV seriály

1998 One World (TV seriál)
1995 Columbo (TV seriál)
Podivní spojenci (S10E10)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

2009 Hollywood tančí a zpívá: 1960
1999 After They Were Famous (TV seriál)
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)

Host

TV pořady

1970 Real Tom Kennedy Show, The (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
It's Your Bet (TV pořad)
The Engelbert Humperdinck Show (TV pořad)
The Liberace Show (TV pořad)
1968 The Joan Rivers Show (TV pořad)
1967 Spotlight (TV pořad)
The Carol Burnett Show (TV pořad)
The Jonathan Winters Show (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1956 Frankie Howerd (TV pořad)
1955 Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky